Lumos Deluxe Resort 5* – Alanya

This slideshow requires JavaScript.

Alanya

Lumos  Deluxe Resort & Spa ndodhet në Kargicak të Alania vetëm disa hapa nga deti. Ky hotel është rinovuar në vitin 2016 dhe përbëhet nga 330 dhoma .Qyteti më afërt është Alanya (9km), Aeroporti (130km).Ky resort ofron nje llojshmeri dhomash dhe argëtim per femijë dhe te rritur.

Dhomat janë të pajisura me:
-Telefonë
-LCD TV(Satelitorë)
-Muzik (Satelitore)
-WC/Dush
-Kasafortë
-Minibar
-A/C
-Tharëse Flokësh
Dhomat pastrohen përditë, carcafët dhe peshqirët ndërrohen 3 herë në javë.

Brenda kompleksit të Hotelit:
-Pishinë e Jashtme
-Pishinë e Brëndshe
-Restorante
-Bilardo
-Qënër Tregtare
-Mini Club për femijë
-Plazh
-Spa,Sallon Bukurie , Make-up, Pelling , Masazhë,
-Fushë Tenisi
-Jakuzi, Sauna, Fitness, Palestër
-Boccia
-AquaPark
-Sporte uji
-Doktor
-Internet Kafe

Më Shume Detaje: Koncepti “Ultra All Inclusive” perfshin:

-Aktivitete ditore
-Programë Animacjoni
-Mini Club per fëmijë (4-13 vjec)
-Mini Disko
-Parti Gala (1 herë cdo 2 Javë)
-Banjo Turke, Sauna, Jakuzi, Fitness
-Palestër, Sporte Uji
-Volley, Boccia,
-AquaPark
-Kembim Valute
-Wireless
-Peshqirë dhe shezllona

Shërbime me pagesë:

-Qëndër lojrash
-Internet kafe
-Fushë Tenisi
-Sallon Bukurie , Make-up, Pelling , Masazhë,
-Doktor
-Telefonë dhe shërbime fax
-Shërbim Lavanderie
-Babysitting
-Shërbimë dhome
-Sporte uji
-Makina me qira
-Parukeri, Berber.

Lumos Deluxe Resort 5* – Alanya

LISTA E ÇMIMEVE

 

Çmimet e dhomave

» Dhomë Ekonomike (Max 2 Rritur) Tarifa
nga 21/05/2017 në 03/06/2017 € 98.40
nga 04/06/2017 në 17/06/2017 € 112.80
nga 18/06/2017 në 01/07/2017 € 127.20
nga 02/07/2017 në 15/07/2017 € 141.60
nga 16/07/2017 në 29/07/2017 € 156.00
nga 30/07/2017 në 26/08/2017 € 163.20
nga 27/08/2017 në 09/09/2017 € 156.00
nga 10/09/2017 në 23/09/2017 € 141.60
nga 24/09/2017 në 07/10/2017 € 127.20
» Dhomë Standarte (Max 3 Rritur + 1 Femije) Tarifa
nga 21/05/2017 në 03/06/2017 € 103.20
nga 04/06/2017 në 17/06/2017 € 117.60
nga 18/06/2017 në 01/07/2017 € 132.00
nga 02/07/2017 në 15/07/2017 € 146.40
nga 16/07/2017 në 29/07/2017 € 160.80
nga 30/07/2017 në 26/08/2017 € 168.00
nga 27/08/2017 në 09/09/2017 € 160.80
nga 10/09/2017 në 23/09/2017 € 146.40
nga 24/09/2017 në 07/10/2017 € 132.00
» Dhomë Standarte 2 FEMIJE FALAS (Max 3 Rritur + 1 Femije) Tarifa
nga 21/05/2017 në 03/06/2017 € 103.20
nga 04/06/2017 në 17/06/2017 € 117.60
nga 18/06/2017 në 01/07/2017 € 132.00
nga 02/07/2017 në 15/07/2017 € 146.40
nga 16/07/2017 në 29/07/2017 € 160.80
nga 30/07/2017 në 26/08/2017 € 168.00
nga 27/08/2017 në 09/09/2017 € 160.80
nga 10/09/2017 në 23/09/2017 € 146.40
nga 24/09/2017 në 07/10/2017 € 132.00
» Dhomë Standarte Pamje Pjeserisht nga Deti (Max: 3 Rritur + 1 Femije) Tarifa
nga 21/05/2017 në 03/06/2017 € 76.80
nga 04/06/2017 në 17/06/2017 € 127.20
nga 18/06/2017 në 01/07/2017 € 141.60
nga 02/07/2017 në 15/07/2017 € 156.00
nga 16/07/2017 në 29/07/2017 € 170.40
nga 30/07/2017 në 26/08/2017 € 177.60
nga 27/08/2017 në 09/09/2017 € 170.40
nga 10/09/2017 në 23/09/2017 € 156.00
nga 24/09/2017 në 07/10/2017 € 141.60
» Dhomë Deluxe ROH (Max: 3 Rritur) Tarifa
nga 21/05/2017 në 03/06/2017 € 112.80
nga 04/06/2017 në 17/06/2017 € 176.40
nga 18/06/2017 në 01/07/2017 € 198.00
nga 02/07/2017 në 15/07/2017 € 219.60
nga 16/07/2017 në 29/07/2017 € 241.20
nga 30/07/2017 në 26/08/2017 € 252.00
nga 27/08/2017 në 09/09/2017 € 241.20
nga 10/09/2017 në 23/09/2017 € 219.60
nga 24/09/2017 në 07/10/2017 € 198.00
» Dhome Familjare (Max 4 Rritur + 1 Femije) Tarifa
nga 21/05/2017 në 03/06/2017 € 192.00
nga 04/06/2017 në 17/06/2017 € 217.92
nga 18/06/2017 në 01/07/2017 € 244.56
nga 02/07/2017 në 15/07/2017 € 271.20
nga 16/07/2017 në 29/07/2017 € 297.84
nga 30/07/2017 në 26/08/2017 € 311.16
nga 27/08/2017 në 09/09/2017 € 297.84
nga 10/09/2017 në 23/09/2017 € 271.20
nga 24/09/2017 në 07/10/2017 € 243.60

Çmimet për dhomë për natë , akomodimi ultra all inclusive

Dergoni Kerkes :

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s