Akka Alinda 5* – Kemer

-40% për Rezervime  deri me 28 Shkurt per  Nisje deri 1 qershor

This slideshow requires JavaScript.

Kemer

Hoteli – 5 yje është ndërtuar në vitin 1995 dhe rinovuar në vitin 2012 dhe 2014. Kompleksi shtrihet në një Sipërfaqe prej 32.000 m² dhe ndodhet 65 km larg nga Aeroporti i Antalyas dhe vetëm 7 km larg nga Qyteti i Kemerit. Kompleksi disponon 410 Dhoma në total: 335 Dhoma Standarte, 4 Dhoma për Paraplegjikët, 51 Dhoma Familjare, 5 Dhoma Familjare të ndara në 2 Dhoma, 10 Suita Junior, 4 Suita Senior dhe 1 Sutë Mbretërore.

Dhomat janë të pajisura me:
– TV satelitor
– Minibar
– Kasafortë
– Ajër i Kondicionuar
– Dush dhe Tharëse flokësh
– Ballkon
– Tapet
– Telefon (me pagesë)

Brenda kompleksit të Hotelit:
– Restorant Kryesor dhe Restorant A La Carte (Italian dhe Peshku)
– Bar në Pishinë, Bar në Plazh dhe Snack Bar
– Pishinë e Hapur dhe e Mbyllur, Pishinë për Fëmijë, Plazh dhe Aquapark
– Fitness, Sauna, Banjo Turke, SPA dhe Qendër Estetike
– Disko
– Amfiteatër
– Miniclub
– Fushë Tenisi
– Fushë Futbolli
– Fotografi
– Parukeri
– Shopping Center
– Internet
– Makina me qera
– Shërbim Lavanterie
– Shërbim Mjekësor, Sallë Konference, Biliardo, Kurs Zhytjeje, etj.

Më Shume Detaje: Koncepti “Ultra All Inclusive” përfshin:
– Mëngjesin, Drekën dhe Darkën bufe në Restorantin Kryesor
– Pije alkolike dhe joalkolike
– Animacion
– Akuapark
– Aerobi
– Fitness
– Fushe tenisi
– Fushe futbolli
– Fitness Center
– Ping Pong
– Lojra ne pishine
– Volejboll ne plazh
– Çadrat dhe shezlonge në plazh dhe pishinë
– Dyshekë në plazh dhe pishinë
– Peshqirë në plazh dhe pishinë

Për fëmijët:
– Pishinë
– Mini-club
– Park lojrash
– Mini disko.

Akka Alinda 5* – Kemer

LISTA E ÇMIMEVE

Çmimet e dhomave

» Dhomë Standarte Anex Godina B/C (Max: 3 Rritur) Tarifa
nga 22/05/2017 në 06/06/2017 € 158.40
nga 07/06/2017 në 23/06/2017 € 180.00
nga 24/06/2017 në 12/07/2017 € 192.00
nga 13/07/2017 në 25/07/2017 € 199.20
nga 26/07/2017 në 08/08/2017 € 208.80
nga 09/08/2017 në 27/08/2017 € 218.40
nga 28/08/2017 në 17/09/2017 € 192.00
nga 18/09/2017 në 30/09/2017 € 182.40
» Dhomë Standarte Anex Godina B/C Teke (Max: 1 Rritur + 1 Fëmijë) Tarifa
nga 22/05/2017 në 06/06/2017 € 137.70
nga 07/06/2017 në 23/06/2017 € 156.60
nga 24/06/2017 në 12/07/2017 € 165.90
nga 13/07/2017 në 25/07/2017 € 173.40
nga 26/07/2017 në 08/08/2017 € 181.80
nga 09/08/2017 në 27/08/2017 € 190.20
nga 28/08/2017 në 17/09/2017 € 167.10
nga 18/09/2017 në 30/09/2017 € 158.70
» Dhomë Standarte Apart (Max: 3 Rritur) Tarifa
nga 22/05/2017 në 06/06/2017 € 158.40
nga 07/06/2017 në 23/06/2017 € 180.00
nga 24/06/2017 në 12/07/2017 € 192.00
nga 13/07/2017 në 25/07/2017 € 199.20
nga 26/07/2017 në 08/08/2017 € 208.80
nga 09/08/2017 në 27/08/2017 € 218.40
nga 28/08/2017 në 17/09/2017 € 192.00
nga 18/09/2017 në 30/09/2017 € 182.40
» Dhomë Standarte Ndërtesa Kryesore (Max: 3 Rritur) Tarifa
nga 22/05/2017 në 06/06/2017 € 163.20
nga 07/06/2017 në 23/06/2017 € 189.60
nga 24/06/2017 në 12/07/2017 € 201.60
nga 13/07/2017 në 25/07/2017 € 208.80
nga 26/07/2017 në 08/08/2017 € 218.40
nga 09/08/2017 në 27/08/2017 € 228.00
nga 28/08/2017 në 17/09/2017 € 201.60
nga 18/09/2017 në 30/09/2017 € 187.20
» Dhomë Comfort Standarte (Max: 3 Rritur) Tarifa
nga 22/05/2017 në 06/06/2017 € 165.60
nga 07/06/2017 në 23/06/2017 € 196.80
nga 24/06/2017 në 12/07/2017 € 208.80
nga 13/07/2017 në 25/07/2017 € 216.00
nga 26/07/2017 në 08/08/2017 € 225.60
nga 09/08/2017 në 27/08/2017 € 235.20
nga 28/08/2017 në 17/09/2017 € 208.80
nga 18/09/2017 në 30/09/2017 € 189.60
» Dhomë Standarte Pamje nga Deti Ndërtesa Kryesore (Max: 3 Rritur) Tarifa
nga 22/05/2017 në 06/06/2017 € 170.40
nga 07/06/2017 në 23/06/2017 € 204.00
nga 24/06/2017 në 12/07/2017 € 216.00
nga 13/07/2017 në 25/07/2017 € 223.20
nga 26/07/2017 në 08/08/2017 € 232.80
nga 09/08/2017 në 27/08/2017 € 242.40
nga 28/08/2017 në 17/09/2017 € 216.00
nga 18/09/2017 në 30/09/2017 € 194.40
» Dhomë Familjare ndërtesa kryesore (Max 3 Rritur + 1 Fëmijë) Tarifa
nga 22/05/2017 në 06/06/2017 € 244.80
nga 07/06/2017 në 23/06/2017 € 306.00
nga 24/06/2017 në 12/07/2017 € 324.00
nga 13/07/2017 në 25/07/2017 € 334.80
nga 26/07/2017 në 08/08/2017 € 349.20
nga 09/08/2017 në 27/08/2017 € 363.60
nga 28/08/2017 në 17/09/2017 € 324.00
nga 18/09/2017 në 30/09/2017 € 280.80
» Dhomë Familjare Duplex (Max: 5 Rritur) Tarifa
nga 22/05/2017 në 06/06/2017 € 286.20
nga 07/06/2017 në 23/06/2017 € 357.60
nga 24/06/2017 në 12/07/2017 € 378.60
nga 13/07/2017 në 25/07/2017 € 391.20
nga 26/07/2017 në 08/08/2017 € 408.00
nga 09/08/2017 në 27/08/2017 € 424.80
nga 28/08/2017 në 17/09/2017 € 378.60
nga 18/09/2017 në 30/09/2017 € 328.20

Çmimet për dhomë, akomodimi ultra all inclusive.

Dergo Kerkes:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s