Rio La Vitas Deluxe Spa & Resort 5* – Side

-40% për Rezervime të Hershme deri 28 Shkurt

 

This slideshow requires JavaScript.

Side

Rio La Vita’s Spa & Resort 5 yje  i inaguruar ne vitin 2016 përmban 300 dhoma nga cilat 259 janë standarte, 2 dhoma Deluxe, 29 dhoma familjare, 8 dhoma  Swim up edhe 2 dhoma Honeymoon.
Resorti ndodhet 75km large aeroportit, 4km nga qyteti Manavgat edhe 250m nga deti.

Dhomat janë të pajisura me:

– Ballkon
– Dush
– A/c
– Parketë Laminatë
– Telefonë
– Tharëse Flokësh
– Kasafortë
– Tv
– Minibar

 Brënda kompleksit të Hotelit:

– Restorante Kryesor
– 2 Restorante A la Carte
– Snack Bar
– Beach Restorant
– 4 Bar-e
– Pishinë
– Paticeri
– Disco

Koncepti “Ultra All Inclusiveperfshin

– Mëngjes, drekë, darkë
– Snack në Pishine
– Restorante A la Carte 1 herë me rezervim
– Snack Vone
– Pije lokale dhe pije jo alkoolike ne te gjitha Bar-et
– Pije ne Disco
– Minibar (rimbursohet cdo dite me uje dhe pije te lehta)

Rio La Vitas Deluxe Spa & Resort 5* – Side

LISTA E ÇMIMEVE

Çmimet e dhomave

» Dhome Ekonomike ( Max 3 Rritur + 1 Fëmijë ) Tarifa
nga 20/05/2017 në 16/06/2017 € 127.20
nga 17/06/2017 në 10/07/2017 € 156.00
nga 11/07/2017 në 27/08/2017 € 184.80
nga 28/08/2017 në 17/09/2017 € 156.00
nga 18/09/2017 në 30/09/2017 € 127.20
» Dhomë Standarte 2 FEMIJE FALAS ( Max 2 Rritur + 2 Fëmijë) Tarifa
nga 20/05/2017 në 16/06/2017 € 132.00
nga 17/06/2017 në 10/07/2017 € 160.80
nga 11/07/2017 në 27/08/2017 € 189.60
nga 28/08/2017 në 17/09/2017 € 160.80
nga 18/09/2017 në 30/09/2017 € 132.00
» Dhome Standarte ( Max 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) Tarifa
nga 20/05/2017 në 16/06/2017 € 132.00
nga 17/06/2017 në 10/07/2017 € 160.80
nga 11/07/2017 në 27/08/2017 € 189.60
nga 28/08/2017 në 17/09/2017 € 160.80
nga 18/09/2017 në 30/09/2017 € 132.00
» Dhome Standarte Teke ( Max 1 Rritur + 1 Fëmijë ) Tarifa
nga 20/05/2017 në 16/06/2017 € 98.40
nga 17/06/2017 në 10/07/2017 € 120.00
nga 11/07/2017 në 27/08/2017 € 141.60
nga 28/08/2017 në 17/09/2017 € 120.00
nga 18/09/2017 në 30/09/2017 € 98.40
» Swim up Room ( Max 3 Rritur ) Tarifa
nga 20/05/2017 në 16/06/2017 € 180.00
nga 17/06/2017 në 10/07/2017 € 208.80
nga 11/07/2017 në 27/08/2017 € 237.60
nga 28/08/2017 në 17/09/2017 € 208.80
nga 18/09/2017 në 30/09/2017 € 180.00
» Dhome Familjare ( Max 4 Rritur + 1 Fëmijë ) Tarifa
nga 20/05/2017 në 16/06/2017 € 199.20
nga 17/06/2017 në 10/07/2017 € 242.40
nga 11/07/2017 në 27/08/2017 € 285.60
nga 28/08/2017 në 17/09/2017 € 242.40
nga 18/09/2017 në 30/09/2017 € 199.20

Çmimet për dhomë  për natë, akomodimi ultra all inclusive.

Dergo Kerkes:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s