VON Club Golden Beach 5* – Side

Zbritje 30% për Rezervime të Hershme deri 28 Shkurt.

This slideshow requires JavaScript.

Side

Hoteli – 5 yje është ndërtuar në vitin 1990, ndodhet 9 km larg nga Side dhe 60 km larg nga Qyteti i Antalias dhe 55 km larg nga Aeroporti i Antalias dhe vetëm 50 m larg nga Plazhi. Hoteli disponon 632 Dhoma: Dhoma Standarde, Familjare, Suita familjare dhe Apartamente. Dhomat janë të pajisura me: Ajër të Kondicionuar qëndror,Tapet, Ballkon, TV me Satelit, Kasafortë me Qera, Minibar, Telefon, Banjo private me dush, Tharëse flokësh. Brenda kompleksit të Hotelit:Pushuesit mund të shijojnë Vaktet me Gatime Turke dhe Ndërkombëtare në Restorantin Kryesor, Restorantin pranë Rlazhit dhe Restorantin a la carte. Baret në Vende të ndryshme të Hotelit ofrojnë Shije të ndryshme në Momente të ndryshme të Ditës.Në Hotel gjendet një Aquapark i madh me disa Pishina dhe Rrëshkitëse uji. Një larmi Aktivitetesh të tjera organizohen në Hotel, si: Tenisi, Gjimnastika, Volejbolli, Dartz, Klubi i fëmijëve, Sporte ujore,Sauna me banjot turke, Masazhe, Internet,etj.
Më Shume Detaje: Koncepti “All Inclusive “ përfshin:
– Mëngjesi, dreka dhe darka bufe.
– Të gjitha pijet e vendit alkolike dhe jo alkolike.

Hoteli ofron gjithashtu:
– Tenis,
– Gjimnastik,
– Volejboll
– Dartz,
– Klubi i fëmijëve,
– Një pjesë të Sporteve Ujore
– Sauna dhe banjot turke.

Hoteli ndodhet 9 km larg nga Side dhe 60 km larg nga Qyteti i Antalias dhe 55 km larg nga Aeroporti i Antalias dhe vetëm 50 m larg nga Plazhi.

VON Club Golden Beach 5* – Side

LISTA E ÇMIMEVE

Çmimet e dhomave

» Dhomë Ekonomike (Max: 2 Rritur + 1 Fëmijë) Tarifa
nga 13/05/2017 në 10/06/2017 € 110.40
nga 11/06/2017 në 01/07/2017 € 144.00
nga 02/07/2017 në 19/07/2017 € 170.40
nga 20/07/2017 në 28/08/2017 € 196.80
nga 29/08/2017 në 19/09/2017 € 160.80
nga 20/09/2017 në 09/10/2017 € 132.00
» Dhomë Standard (Max: 2 Rritur + 1 Fëmijë) Tarifa
nga 13/05/2017 në 10/06/2017 € 115.20
nga 11/06/2017 në 01/07/2017 € 148.80
nga 02/07/2017 në 19/07/2017 € 175.20
nga 20/07/2017 në 28/08/2017 € 201.60
nga 29/08/2017 në 19/09/2017 € 165.60
nga 20/09/2017 në 09/10/2017 € 136.80
» Dhomë Standard Teke (Max: 1 Rritur + 1 Fëmijë) Tarifa
nga 13/05/2017 në 10/06/2017 € 115.20
nga 11/06/2017 në 01/07/2017 € 148.80
nga 02/07/2017 në 19/07/2017 € 175.20
nga 20/07/2017 në 28/08/2017 € 201.60
nga 29/08/2017 në 19/09/2017 € 165.60
nga 20/09/2017 në 09/10/2017 € 136.80
» Dhomë Superiore (Max: 3 Rritur) Tarifa
nga 13/05/2017 në 10/06/2017 € 124.80
nga 11/06/2017 në 01/07/2017 € 170.40
nga 02/07/2017 në 19/07/2017 € 199.20
nga 20/07/2017 në 28/08/2017 € 230.40
nga 29/08/2017 në 19/09/2017 € 180.00
nga 20/09/2017 në 09/10/2017 € 150.24
» Dhomë Familjare (Max: 4 Rritur) Tarifa
nga 13/05/2017 në 10/06/2017 € 168.84
nga 11/06/2017 në 01/07/2017 € 230.40
nga 02/07/2017 në 19/07/2017 € 269.28
nga 20/07/2017 në 28/08/2017 € 311.40
nga 29/08/2017 në 19/09/2017 € 243.36
nga 20/09/2017 në 09/10/2017 € 203.18
» Dhomë Familjare Suitë (Max: 6 Rritur) Tarifa
nga 13/05/2017 në 10/06/2017 € 250.80
nga 11/06/2017 në 01/07/2017 € 342.00
nga 02/07/2017 në 19/07/2017 € 399.60
nga 20/07/2017 në 28/08/2017 € 462.00
nga 29/08/2017 në 19/09/2017 € 361.20
nga 20/09/2017 në 09/10/2017 € 301.68

Çmimet për dhomë, akomodimi all inclusive.

Dergo Kerkes:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s