Holiday Island Resort & Spa – Maldive

Në Holiday Island Resort & Spa, ritmi i ecjes së kohës ngadalëson. Deti i kristaltë dhe brigjet me rërë të paprekura të natyrës, ftojnë pushuesit në një prej parajsave të fundit të pa prishura të botës. Jepuni formë pushimeve tuaja të ëndrrave në këtë hotel të Maldiveve , ku bukuria e origjinale, shërbimi i personalizuar dhe privilegjet e jetës moderne kanë formuar një tërheqje joshëse të pashembullt. Eksploroni thesaret nënujore të një prej destinacioneve të para të botës për zhytjet nënujore. Konsumoni një koktej në tarracën tuaj private ndërkohë që shijoni perëndimin e diellit nën horizont. Ose thjesht qëndroni në rërën e bardhë koral dhe merrni rreze nga dielli.

This slideshow requires JavaScript.

Holiday Island Resort & Spa – Maldive

LISTA E ÇMIMEVE

Çmimet e dhomave per nate

» Dhomë Superior Bungalow (Max: 3 Rritur ose 2+1 femije) Tarifa
nga 07/01/2017 në 31/03/2017 € 429.00
nga 01/04/2017 në 30/04/2017 € 349.80

*Çmimet për dhomë, akomodimi gjysëm pensioni

Tarifat e Ekstrave

» Shtesë për All Inclusive Tarifa
nga 07/01/2017 në 31/03/2017 € 99.00
nga 01/04/2017 në 30/04/2017 € 99.00
» Transfertë Fluturim i Brendshëm Tarifa
nga 07/01/2017 në 31/03/2017 € 312.00
nga 01/04/2017 në 30/04/2017 € 276.00

Dergo Kerkes:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s