Mundial Club 3* – Costa Brava

Hoteli eshte vetem 6 minuta ne kemb nga plazhi , ndodhet ne qender te Lloret del Mar pak hapa ne kemb nga “Lungomare”.Hotel Mundial Club ofron nje Reception 24 H si dhe pishin ku mund te akomodoheni te shezllonat.Hoteli ofron dhoma te rehatshme me TV satelitor banjo dhe ballokon privat. Hoteli ka nje Restorant Self Service dhe Bar-i qe ofron pije dhe snack gjithe diten. Hoteli disponon nje Terace te bukur me pamje. Si dhe internet Wifi Falas.

This slideshow requires JavaScript.

Mundial Club 3* – Costa Brava

LISTA E ÇMIMEVE

Çmimet e dhomave

» Dhomë Standarte (Max: 4 Rritur) Tarifa
nga 01/06/2017 në 13/06/2017 € 53.76
nga 14/06/2017 në 30/06/2017 € 62.40
nga 01/07/2017 në 15/07/2017 € 91.56
nga 16/07/2017 në 31/07/2017 € 100.56
nga 01/08/2017 në 22/08/2017 € 125.76
nga 23/08/2017 në 31/08/2017 € 96.00
nga 01/09/2017 në 14/09/2017 € 64.08
nga 15/09/2017 në 30/09/2017 € 46.44
» Dhome Standarte Teke (Max 1 Rritur + 1 Fëmijë) Tarifa
nga 01/06/2017 në 13/06/2017 € 45.84
nga 14/06/2017 në 30/06/2017 € 50.16
nga 01/07/2017 në 15/07/2017 € 64.74
nga 16/07/2017 në 31/07/2017 € 69.24
nga 01/08/2017 në 22/08/2017 € 81.84
nga 23/08/2017 në 31/08/2017 € 66.96
nga 01/09/2017 në 14/09/2017 € 51.00
nga 15/09/2017 në 30/09/2017 € 42.18

Çmimet për dhomë, akomodimi gjysëm pensioni.

Dergo Kerkes:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s