Magic Sun 4* – Kemer

 

This slideshow requires JavaScript.

Kemer

Hoteli 4 yje është ndërtuar në vitin 2006 dhe rinovuar në vitin 2011, shtrihet në një Sipërfaqe prej 6300m2, ndodhet 35 km larg nga Aeroporti i Antalyas, 12 km larg nga Qyteti i Kemerit. Hoteli diponon 175 Dhoma Standarte dhe 1 Dhomë Familjare. Dhomat janë të pajisura me:

  • -Ajër të Kondicionuar
  • -TV
  • -Telefon
  • -Minibar/Kasafortë (me pagesë)
  • -Banjo me Dush
  • -Tharëse Flokësh
  • -Shërbim Patrimi
  • -Ballkon

 

Brenda kompleksit të Hotelit: Restorant, 3 Bare, Pishinë, Pishinë për Fëmijë, Kënd Lojërash, Miniclub, 2 Rrëshkitëse, Dyqane të ndryshme, Shërbim mjekësor/pastrimi, Internet Kafe, Internet në Holl, Berber. Aktivitete si: Disko, Animacion, Aerobi, Gjimnastikë, Banjo Turke, Sauna, Masazhe, Sporte Ujore, Ping Pong, Darts, etj.

Më Shume Detaje:Koncepti ” All Inclusive” përfshin:
– Mëngjesin, Drekën dhe Darkën bufe
– Të gjitha pijet alkolike të vendit dhe jo alkolike.
– Çaj dhe Kafe pasditeve
– Animacion
– Mini-club
– Aerobi
– Gjimnastikë
– Sauna
– Banjo Turke
– Fitness Center
– Cadrat dhe shezlonge në plazh dhe pishinë

Magic Sun 4* – Kemer

LISTA E ÇMIMEVE

Çmimet e dhomave

» Dhomë PROMO (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) Tarifa
nga 15/05/2017 në 19/06/2017 € 84.00
nga 20/06/2017 në 02/07/2017 € 93.60
nga 03/07/2017 në 19/07/2017 € 98.40
nga 20/07/2017 në 31/07/2017 € 108.00
nga 01/08/2017 në 23/08/2017 € 103.20
nga 24/08/2017 në 05/09/2017 € 93.60
nga 06/09/2017 në 30/09/2017 € 84.00
» Dhomë Standarte (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) Tarifa
nga 15/05/2017 në 19/06/2017 € 88.80
nga 20/06/2017 në 02/07/2017 € 98.40
nga 03/07/2017 në 19/07/2017 € 103.20
nga 20/07/2017 në 31/07/2017 € 112.80
nga 01/08/2017 në 23/08/2017 € 108.00
nga 24/08/2017 në 05/09/2017 € 98.40
nga 06/09/2017 në 30/09/2017 € 88.80
» Dhomë Standart Teke (Max: 1 rritur + 1 fëmijë) Tarifa
nga 15/05/2017 në 19/06/2017 € 66.00
nga 20/06/2017 në 02/07/2017 € 85.20
nga 03/07/2017 në 19/07/2017 € 90.00
nga 20/07/2017 në 31/07/2017 € 98.40
nga 01/08/2017 në 23/08/2017 € 93.60
nga 24/08/2017 në 05/09/2017 € 85.20
nga 06/09/2017 në 30/09/2017 € 76.80
» Dhomë Familjare (Max 4 Rritur + 2 Fëmijë ose 4 Rritur) Tarifa
nga 15/05/2017 në 19/06/2017 € 182.40
nga 20/06/2017 në 02/07/2017 € 216.00
nga 03/07/2017 në 19/07/2017 € 264.00
nga 20/07/2017 në 31/07/2017 € 273.60
nga 01/08/2017 në 23/08/2017 € 264.00
nga 24/08/2017 në 05/09/2017 € 235.20
nga 06/09/2017 në 30/09/2017 € 211.20

Çmimet për dhomë, akomodimi all inclusive.

Dergo Kerkes:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s