Royal Seginus 5* – Lara Kundu, Antalya

 

This slideshow requires JavaScript.

Royal Seginus eshte i ndertuar ne nje zone prej 70.000 m² .Eshte large 17 km nga qendra e qyteti te Antaly-s dhe 15 km larg nga Aeroporti i Antaly-s.Me nje arkitektur moderne dhe unike ofron pushime te pazakonta per klientet.Dhoma comode dhe elegante ,per te gjithe klientet ofron nje shporte me fruta per mireseardhje.

Per sa i perket ushqimit ,ka shume rendsi te Royal Seginus,prpozohen shum llojshmeri shijesh nga guzhanat e gjithe botes me Theme Nights,Buffet,Restorante Peshku,Italiane,Turke,Sushi,Meksikane dhe Restonat Tapas.

Cdo mbremje organizohen evenimente te ndrysme me anamacion te huaj dhe profesionale te Anfitetari i Hotelit qe ka nje kapacitet prej 1000 persona.

Hoteli ka pishina te brendshme si dhe te jashtme.Pishina kryesore eshte 3700 m²,pishina me reshqitse eshte 270 m²,si dhe jan dhe 2 pishina dedikuar femijve nga 50 m².

Per te Rritur Hoteli ofron sherbimet si:

Aktivitet e Dites:
Gym ne mengjes
Kurse kercimi
Loje Inteligjence
Aerobi
Ping – Pong
Beach volley
Water gym (Ne Pishine)
Water polo (Ne Pishine)
Pool games

Aktivitete e Mbrmjes:
Show Balleti Profesional
Koncerte
Show profesionale argetuese
Kompeticione

Aktivitete mbas mbremjes:
Musik Live
Disco me Dj te Njohur

Hoteli ofron Kids Club,per femijet nga 4-12 vjec.Ku ofrohen :

Aktivitete e Dites:
Face Painting
Table Games
Cartoons
Handwork – Hobby works
T-shirt Painting ( extra charge)
Sand Painting ( extra charge)
Mini Basketball

Aktivitete e Mbremjes:
Mini Disco

Wellness and SPA

Pa Pages:
Banjo Turke
Sauna
Hammam
Jaccuzi
Relax room

Me Pages:

Tratament me Capsule
Masaxhe
Pastrim Fytyre
Tratamente per Trupin
Doktori  (i hapur nga 09:00 -24:00,ne raste emergjence 24 ore i diponushem).

Royal Seginus 5* – Lara Kundu, Antalya

LISTA E ÇMIMEVE

Çmimet e dhomave

» Dhomë Superiore Standarte (Max 3 Rritur + 1 Fëmijë) Tarifa
nga 16/05/2017 në 05/06/2017 € 103.20
nga 06/06/2017 në 22/06/2017 € 118.80
nga 23/06/2017 në 10/07/2017 € 237.60
nga 11/07/2017 në 25/08/2017 € 276.00
nga 26/08/2017 në 30/09/2017 € 237.60
» Dhomë Superiore Standarte Teke (Max 1 Rritur + 1 Fëmijë) Tarifa
nga 16/05/2017 në 05/06/2017 € 103.20
nga 06/06/2017 në 22/06/2017 € 118.80
nga 23/06/2017 në 10/07/2017 € 177.60
nga 11/07/2017 në 25/08/2017 € 206.40
nga 26/08/2017 në 30/09/2017 € 177.60
» Dhomë Superiore Standarte Pamje Pjeserisht nga Deti (Max 3 Rritur + 1 Fëmijë) Tarifa
nga 16/05/2017 në 05/06/2017 € 94.80
nga 06/06/2017 në 22/06/2017 € 123.60
nga 23/06/2017 në 10/07/2017 € 247.20
nga 11/07/2017 në 25/08/2017 € 285.60
nga 26/08/2017 në 30/09/2017 € 247.20
» Dhomë Superiore Standarte Pamje nga Deti (Max 3 Rritur + 1 Fëmijë) Tarifa
nga 16/05/2017 në 05/06/2017 € 106.80
nga 06/06/2017 në 22/06/2017 € 135.60
nga 23/06/2017 në 10/07/2017 € 271.20
nga 11/07/2017 në 25/08/2017 € 309.60
nga 26/08/2017 në 30/09/2017 € 271.20
» Dhomë Familjare (Max 4 Rritur) Tarifa
nga 16/05/2017 në 05/06/2017 € 360.00
nga 06/06/2017 në 22/06/2017 € 406.80
nga 23/06/2017 në 10/07/2017 € 406.80
nga 11/07/2017 në 25/08/2017 € 464.40
nga 26/08/2017 në 30/09/2017 € 406.80

Çmimet për dhomë, akomodimi ultra all inclusive.

Dergo Kerkes:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s