Azure Resort 5* – Zakynthos

Zbritje per Rezervime te Hershme deri ne 30 Prill

This slideshow requires JavaScript.

Akomodime ne Hotel + Transport

Per Rezervimet deri me 31 Mars

Datat e Udhetimi per muajin Qershor  :1-5  , 23-27  . Tarifa Zbritje
Azure Resort 5*  € 430 375
Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe

Per Rezervimet deri me 30 Prill

 

Datat e Udhetimi per muajin Qershor  :1-5  , 23-27  . Tarifa Zbritje
Azure Resort 5* €430 390
Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe

Te Perfshira:

-Shoqerues Shqipetar

-Akomodimin per 5 Dite ne Hotel

-All Inclusive

-Transporti eshte extra 70 Euro/personi (perfshine transferen vajtje ardhje+vizitat + bileten e tragetit nga Kyllini )

Shenim :

►Pagesa e bere per rezervime  te hershme duhet te kryhet e plote dhe nuk rimbursohet ne raste anullimi nga klientet .

Dergo Kerkes :

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s