Dream World Aqua 5* – Side

 

This slideshow requires JavaScript.

Side

Ofron pishinë të jashtme,park uji dhe pishinë të brendshme, Dream World Aqua ndodhet në Side 700 metra larg plazhit të saj privat. Qendra e spa përfshin sauna ,palestër,masazh dhe hamam.Kudo ka wifi falas.
Dhomat dhe Suitat në Dream World Aqua kanë ballkone ,pamje nga pishina dhe ajër të kondicionuar. Secila ka TV satelit,minibar dhe set për kafe çaj.Gjitahshtu ka dhe kasafortë.
Të ftuarit mund të shijonë një llojshmëri të kuzhinës turke dhe internacionale në restorantet me shumë opsione  që prfshijnë bufe të hapura ,4 restorante a la carte dhe baret me ushqim të shpejtë.Pije freskuese ofrohen gjatë ditës në barin në holl,në plazh,pishinëdhe ujë. Gjithashtu mund të provoi dhe kafe turke.
Shumë aktivitete mund të shijohen përfshirë bilardo,tenis etj. Të ftuarit mund të përfitojnë dhe nga fusha e tenisit. Ndeshje basketbolli,volejbolli dhe futbolli zhvillohen gjatë ditës.
Ka parking falas.Antalya Airport është 60 km larg.

Dream World Aqua 5 *- Side

LISTA E ÇMIMEVE

Çmimet e dhomave

» Dhomë Ekonomike ( Max 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) Tarifa
nga 26/05/2017 në 23/06/2017 € 129.60
nga 24/06/2017 në 07/07/2017 € 141.60
nga 08/07/2017 në 25/08/2017 € 182.40
nga 26/08/2017 në 08/09/2017 € 156.00
nga 09/09/2017 në 06/10/2017 € 141.60
» Dhomë Standarte (Max 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) Tarifa
nga 26/05/2017 në 23/06/2017 € 134.40
nga 24/06/2017 në 07/07/2017 € 146.40
nga 08/07/2017 në 25/08/2017 € 187.20
nga 26/08/2017 në 08/09/2017 € 160.80
nga 09/09/2017 në 06/10/2017 € 146.40
» Dhomë Standarte Teke ( Max 1 Rritur + 1 Femije) Tarifa
nga 26/05/2017 në 23/06/2017 € 100.20
nga 24/06/2017 në 07/07/2017 € 109.20
nga 08/07/2017 në 25/08/2017 € 139.80
nga 26/08/2017 në 08/09/2017 € 120.00
nga 09/09/2017 në 06/10/2017 € 109.20
» Dhomë Familjare Tipi 1 (Max 4 Rritur) Tarifa
nga 26/05/2017 në 23/06/2017 € 201.60
nga 24/06/2017 në 07/07/2017 € 219.60
nga 08/07/2017 në 25/08/2017 € 280.80
nga 26/08/2017 në 08/09/2017 € 241.20
nga 09/09/2017 në 06/10/2017 € 219.60
» Dhomë Familjare Tipi 2 (Max 4 Rritur) Tarifa
nga 26/05/2017 në 23/06/2017 € 214.80
nga 24/06/2017 në 07/07/2017 € 234.00
nga 08/07/2017 në 25/08/2017 € 299.28
nga 26/08/2017 në 08/09/2017 € 257.04
nga 09/09/2017 në 06/10/2017 € 234.00

Çmimet për dhomë, akomodimi all inclusive

Dergo Kerkes:

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s