Sentido Turan Prince 5* – Side

This slideshow requires JavaScript.

Side

I vendosur direkt në një plazh të veçantë SENTIDO Turan Prince në Side, Turkey,është ideal për pushimet perfekte me të gjithë familjen.
Resorti modern dhe me stil me pamje sensacionale të blusë turkuazh të mesdhetare dhe një kopshti të bukur shtrihet direkt përgjatë bregut shumë afër qytetit vjtër të Side.

4 restorante dhe  6 bare ju ftojnë të provoni gastronominë e  SENTIDO Turan Prince:

Në restorantin kryesor të SENTIDO Turan Prince mëngjesi përfshirë lëngje të freskëta frutash të shrydhur dhe një mëngjes të gjërë ,drekë dhe darkë shërbhen në formen e  lavish buffet. Ju mesiguri do e keni të vështirë të zgjidhni nga larmishmëria e gatimeve turke dhe gatimeve internacionale.
Pijet alkolike dhe joalkolike shërbehen në të 6 baret në pishinë ,plazh dhe hotel.

Sentido Turan Prince 5* – Side

LISTA E ÇMIMEVE

Çmimet e dhomave

» Dhomë Standart Hoteli pa Ballkon ( Max 3 Rritur) Tarifa
nga 15/05/2017 në 04/06/2017 € 122.40
nga 05/06/2017 në 18/06/2017 € 146.40
nga 19/06/2017 në 04/07/2017 € 156.00
nga 05/07/2017 në 18/07/2017 € 170.40
nga 19/07/2017 në 25/08/2017 € 189.60
nga 26/08/2017 në 08/09/2017 € 170.40
nga 09/09/2017 në 30/09/2017 € 156.00
» Dhomë Standart Hoteli ( Max 3 Rritur + 1 Fëmijë) Tarifa
nga 15/05/2017 në 04/06/2017 € 127.20
nga 05/06/2017 në 18/06/2017 € 151.20
nga 19/06/2017 në 04/07/2017 € 160.80
nga 05/07/2017 në 18/07/2017 € 175.20
nga 19/07/2017 në 25/08/2017 € 194.40
nga 26/08/2017 në 08/09/2017 € 175.20
nga 09/09/2017 në 30/09/2017 € 160.80
» Dhomë Standart Hoteli Teke ( Max 1 Rritur +1 Fëmijë) Tarifa
nga 15/05/2017 në 04/06/2017 € 101.04
nga 05/06/2017 në 18/06/2017 € 120.24
nga 19/06/2017 në 04/07/2017 € 127.92
nga 05/07/2017 në 18/07/2017 € 139.44
nga 19/07/2017 në 25/08/2017 € 154.80
nga 26/08/2017 në 08/09/2017 € 139.44
nga 09/09/2017 në 30/09/2017 € 127.92
» Dhomë Park Villa Family 2 (Max 4 Rritur) Tarifa
nga 15/05/2017 në 04/06/2017 € 192.00
nga 05/06/2017 në 18/06/2017 € 228.00
nga 19/06/2017 në 04/07/2017 € 242.40
nga 05/07/2017 në 18/07/2017 € 264.00
nga 19/07/2017 në 25/08/2017 € 292.80
nga 26/08/2017 në 08/09/2017 € 264.00
nga 09/09/2017 në 30/09/2017 € 242.40
» Dhomë Hoteli Senior Suitë ( Max 4 Rritur + 1 Fëmijë) Tarifa
nga 15/05/2017 në 04/06/2017 € 278.40
nga 05/06/2017 në 18/06/2017 € 326.40
nga 19/06/2017 në 04/07/2017 € 345.60
nga 05/07/2017 në 18/07/2017 € 374.40
nga 19/07/2017 në 25/08/2017 € 412.80
nga 26/08/2017 në 08/09/2017 € 374.40
nga 09/09/2017 në 30/09/2017 € 345.60

Çmimet për dhomë, akomodimi all inclusive

Dergo Kerkes:

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s