Euphoria Tekirova 5* – Kemer

This slideshow requires JavaScript.

Kemer

Hoteli eshte ndertuar ne vitin 1995 dhe u rinovua ne vitin 2007-2008. Ka nje siperfaqe prej 120.000 m2. Disponon 507 dhoma ne total, prej te cilave mund te jene 83 dhoma hoteli, 258 dhoma klubi, 107 dhoma superiore klubi, 12 suite klubi me nje dhome, 14 suite klubi me dy dhoma, 17 suite superiore klubi, 3 vila luksoze me jakuzi, 4 vila familjare, 6 dhoma arti, 2 dhoma “Butterfly”, dhe nje suite presidenciale. Hoteli eshte ndertuar ne vitin 1995 dhe u rinovua ne vitin 2007-2008. Ka nje siperfaqe prej 120.000 m2. Disponon 507 dhoma ne total, prej te cilave mund te jene 83 dhoma hoteli, 258 dhoma klubi, 107 dhoma superiore klubi, 12 suite klubi me nje dhome, 14 suite klubi me dy dhoma, 17 suite superiore klubi, 3 vila luksoze me jakuzi, 4 vila familjare, 6 dhoma arti, 2 dhoma “Butterfly”, dhe nje suite presidenciale.

Më Shume Detaje: Koncepti “Ultra All-Inclusive”

“Ultra All-Inclusive” perfshin:
-Te gjitha vaktet ne restorantin kryesor
– Snack Bar + Pasticeri
– Restorante a’la carte (me rezervim)
– Te gjithe pijet joalkolike dhe alkolike deri ne oren 7:00
– Pishinat
– Internet dhe Internet wireless
– Disko
– Animacione
– Muzik live
– Sauna
– Banjo turke
– Fitness Center
– Jakuzi
– Fusha tenisi
– Ping Pong
– Basketboll
– Volejboll ne plazh
– Mini-futboll
– Sporte ujore pa motor (Canoe, windsurfing – me licence)
– Shezlonge dhe cadra ne pishine dhe ne plazh
– Peshqir

Per femije:
– Pishine
– Mini-klub (4-12 vjec)
– Mini-disko
– Park lojrash
– Bufe
– Karroce
– Kujdestare (me pagese)

Hoteli eshte i vendosur 70 km larg ajroportit te Antalyes, 2 kam larg qytetit Tekirova dhe 18 km larg qytetit Kemer.
Hoteli ndodhet ne breg te detit. Plazhi ka nje gjatesi prej 500 m. (plazh privat)

Euphoria Tekirova 5* – Kemer

LISTA E ÇMIMEVE

Çmimet e dhomave

» Dhomë Ekonomike (Max 3 Rritur + 1 Fëmijë) Tarifa
nga 10/05/2017 në 04/06/2017 € 128.40
nga 05/06/2017 në 25/06/2017 € 164.40
nga 26/06/2017 në 16/07/2017 € 188.40
nga 17/07/2017 në 06/08/2017 € 205.20
nga 07/08/2017 në 20/08/2017 € 222.00
nga 21/08/2017 në 10/09/2017 € 205.20
nga 11/09/2017 në 30/09/2017 € 188.40
» Dhomë Deluxe club (Max 3 Rritur) Tarifa
nga 10/05/2017 në 04/06/2017 € 141.60
nga 05/06/2017 në 25/06/2017 € 177.60
nga 26/06/2017 në 16/07/2017 € 201.60
nga 17/07/2017 në 06/08/2017 € 218.40
nga 07/08/2017 në 20/08/2017 € 235.20
nga 21/08/2017 në 10/09/2017 € 218.40
nga 11/09/2017 në 30/09/2017 € 201.60
» Dhomë Deluxe club Teke(Max 1 Rritur +1 Fëmijë) Tarifa
nga 10/05/2017 në 04/06/2017 € 105.60
nga 05/06/2017 në 25/06/2017 € 133.20
nga 26/06/2017 në 16/07/2017 € 151.20
nga 17/07/2017 në 06/08/2017 € 163.20
nga 07/08/2017 në 20/08/2017 € 176.40
nga 21/08/2017 në 10/09/2017 € 163.20
nga 11/09/2017 në 30/09/2017 € 151.20
» Dhomë Hoteli (Max 3 Rritur) Tarifa
nga 10/05/2017 në 04/06/2017 € 151.20
nga 05/06/2017 në 25/06/2017 € 187.20
nga 26/06/2017 në 16/07/2017 € 211.20
nga 17/07/2017 në 06/08/2017 € 228.00
nga 07/08/2017 në 20/08/2017 € 244.80
nga 21/08/2017 në 10/09/2017 € 228.00
nga 11/09/2017 në 30/09/2017 € 211.20
» Dhomë Art (Max 2 Rritur) Tarifa
nga 10/05/2017 në 04/06/2017 € 226.80
nga 05/06/2017 në 25/06/2017 € 282.00
nga 26/06/2017 në 16/07/2017 € 318.00
nga 17/07/2017 në 06/08/2017 € 342.00
nga 07/08/2017 në 20/08/2017 € 368.40
nga 21/08/2017 në 10/09/2017 € 342.00
nga 11/09/2017 në 30/09/2017 € 318.00
» Dhomë Butterfly (Max 2 Rritur) Tarifa
nga 10/05/2017 në 04/06/2017 € 226.80
nga 05/06/2017 në 25/06/2017 € 282.00
nga 26/06/2017 në 16/07/2017 € 318.00
nga 17/07/2017 në 06/08/2017 € 342.00
nga 07/08/2017 në 20/08/2017 € 368.40
nga 21/08/2017 në 10/09/2017 € 342.00
nga 11/09/2017 në 30/09/2017 € 318.00
» Dhomë Club Garden ( Max 3 Rritur + 1 Fëmijë) Tarifa
nga 10/05/2017 në 04/06/2017 € 133.20
nga 05/06/2017 në 25/06/2017 € 169.20
nga 26/06/2017 në 16/07/2017 € 193.20
nga 17/07/2017 në 06/08/2017 € 210.00
nga 07/08/2017 në 20/08/2017 € 226.80
nga 21/08/2017 në 10/09/2017 € 210.00
nga 11/09/2017 në 30/09/2017 € 193.20
» Dhomë Club Garden Suite (Max 4 Rritur) Tarifa
nga 10/05/2017 në 04/06/2017 € 162.00
nga 05/06/2017 në 25/06/2017 € 198.00
nga 26/06/2017 në 16/07/2017 € 222.00
nga 17/07/2017 në 06/08/2017 € 238.80
nga 07/08/2017 në 20/08/2017 € 255.60
nga 21/08/2017 në 10/09/2017 € 238.80
nga 11/09/2017 në 30/09/2017 € 222.00
» Dhomë Club Deluxe Family Suite (Max 5 Rritur) Tarifa
nga 10/05/2017 në 04/06/2017 € 255.60
nga 05/06/2017 në 25/06/2017 € 309.60
nga 26/06/2017 në 16/07/2017 € 345.60
nga 17/07/2017 në 06/08/2017 € 370.80
nga 07/08/2017 në 20/08/2017 € 396.00
nga 21/08/2017 në 10/09/2017 € 370.80
nga 11/09/2017 në 30/09/2017 € 345.60

Çmimet për dhomë, akomodimi ultra all inclusive

Dergo Kerkes:

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s