Lykia World Resort 5* – Belek

This slideshow requires JavaScript.

Belek

Lykia World Resort me 5 yje është një zgjidhje ideale për familjet dhe çiftet qe kërkojne pushime të paharrueshme. “Ultra All Inclusive” përfshin: -Mëngjesi bufe 07:00-10:00, mëngjesi i vonë 10:00-11:00, dreka bufe 12:30-14:30, darka bufe 19:00-21:30, darkë e lehtë në mesnatë 23:00-24:00, restorante A’la Carte nje here ne jave 14:00-17:00, çaj 16:30-17:30. -Të gjitha pijet alkolike të vendit dhe jo alkolike nga ora 10:00 deri 00:00. -Animacion, shfaqe në darkë, mini-club, kopesht per femije, aerobi, aerobi ne uje, mini futboll, tenis, volejboll ne plazh. -Banjo turke, sauna,jacuzzi, fitness centre. -Çadra, dyshek, shezlong.

Më Shume Detaje: Hoteli është rreth 50 km larg nga aeroporti i Antalias.

Lykia World Resort 5* – Belek

LISTA E ÇMIMEVE

Çmimet e dhomave

» Dhomë Ekonomike (Max 3 Rritur + 1 Fëmijë) Tarifa
nga 20/05/2017 në 25/06/2017 € 182.40
nga 26/06/2017 në 14/07/2017 € 199.20
nga 15/07/2017 në 24/08/2017 € 223.20
nga 25/08/2017 në 30/09/2017 € 182.40
» Dhomë Standarte me Pamje nga Toka (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë) Tarifa
nga 20/05/2017 në 25/06/2017 € 189.60
nga 26/06/2017 në 14/07/2017 € 206.40
nga 15/07/2017 në 24/08/2017 € 230.40
nga 25/08/2017 në 30/09/2017 € 189.60
» Dhomë Standarte Teke me Pamje nga Toka (Max: 1 Rritur + 1 Fëmijë) Tarifa
nga 20/05/2017 në 25/06/2017 € 141.60
nga 26/06/2017 në 14/07/2017 € 154.80
nga 15/07/2017 në 24/08/2017 € 172.80
nga 25/08/2017 në 30/09/2017 € 141.60
» Dhomë Standarte me Pamje nga Deti (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë) Tarifa
nga 20/05/2017 në 25/06/2017 € 213.60
nga 26/06/2017 në 14/07/2017 € 230.40
nga 15/07/2017 në 24/08/2017 € 254.40
nga 25/08/2017 në 30/09/2017 € 213.60
» Dhomë Familjare Pamje nga Toka (Max: 4 Rritur) Tarifa
nga 20/05/2017 në 25/06/2017 € 332.40
nga 26/06/2017 në 14/07/2017 € 362.40
nga 15/07/2017 në 24/08/2017 € 404.40
nga 25/08/2017 në 30/09/2017 € 332.40
» Dhomë Familjare Pamje nga Deti (Max: 6 Rritur) Tarifa
nga 20/05/2017 në 25/06/2017 € 513.60
nga 26/06/2017 në 14/07/2017 € 554.40
nga 15/07/2017 në 24/08/2017 € 612.00
nga 25/08/2017 në 30/09/2017 € 514.80

Çmimet për dhomë, akomodimi ultra all inclusive

Dergo Kerkes:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s