Marbella Beach – Ag. Ioannis Peristeron Korfuz

-10% Rezervime të Hershme deri më 31 Mars

This slideshow requires JavaScript.

Korfuz

Marbella Beach Hotel Corfu, një hotel me 5 yje në Korfuz dhe një nga vendpushimet më luksoze rinovuar kohët e fundit. I vendosur në Agios Ioannis Peristeron hoteli pret për të akomoduar klientët duke ofruar të gjitha shërbimet e luksit në një resort All Inclusive të tilla si dhoma të rehatshme dhe luksoze me pamje mahnitëse, një shumëllojshmëri zgjedhjesh gastronomike, duke filluar nga kuzhina tradicionale greke tek gatimet ndërkombëtare dhe një gamë të gjerë të aktiviteteve të brendshme dhe të jashtme për të gjithë familjen. I githë akomodimi ka dhoma te bollshme luksoze dhe suita duke ofruar mundësi për një pamje të veçantë nga kopshtet të bukura përreth hotelit ose deti Jon. Disa nga pajisjet unike të ofruara për vizitorët janë shtretër queen size, lidhje interneti Wi-Fi, TV me satelit, telefon, ajer te kondicionuar, një frigorifer privat, kasafortë si dhe shërbim në dhomë. Midis të tjerash hoteli ofron tre restorante, katër bare, pishinat, spa, klubi i fëmijëve, plazhi privat, makina me qera, dyqane etj.

Më Shume Detaje: Hoteli është i vendosur në Agios Ioannis Peristeron.

Marbella Beach – Ag. Ioannis Peristeron Korfuz

LISTA E ÇMIMEVE

Çmimet e dhomave

» Dhomë Standart Pamje nga Kopshti (Max: 2 Rritur) Tarifa
nga 18/04/2017 në 23/04/2017 € 105.80
nga 24/04/2017 në 07/05/2017 € 110.40
nga 08/05/2017 në 04/06/2017 € 142.60
nga 05/06/2017 në 02/07/2017 € 184.00
nga 03/07/2017 në 22/07/2017 € 230.00
nga 23/07/2017 në 20/08/2017 € 253.00
nga 21/08/2017 në 10/09/2017 € 230.00
nga 11/09/2017 në 24/09/2017 € 184.00
nga 25/09/2017 në 08/10/2017 € 142.60
nga 09/10/2017 në 29/10/2017 € 110.40
» Dhomë Standart Pamje nga Deti (Max: 2 Rritur) Tarifa
nga 18/04/2017 në 23/04/2017 € 121.90
nga 24/04/2017 në 07/05/2017 € 126.50
nga 08/05/2017 në 04/06/2017 € 158.70
nga 05/06/2017 në 02/07/2017 € 200.10
nga 03/07/2017 në 22/07/2017 € 255.30
nga 23/07/2017 në 20/08/2017 € 280.60
nga 21/08/2017 në 10/09/2017 € 255.30
nga 11/09/2017 në 24/09/2017 € 200.10
nga 25/09/2017 në 08/10/2017 € 158.70
nga 09/10/2017 në 29/10/2017 € 126.50
» Dhomë Superiore Pamje nga Kopshti (Max: 3 Rritur) Tarifa
nga 18/04/2017 në 23/04/2017 € 117.30
nga 24/04/2017 në 07/05/2017 € 121.90
nga 08/05/2017 në 04/06/2017 € 156.40
nga 05/06/2017 në 02/07/2017 € 197.80
nga 03/07/2017 në 22/07/2017 € 253.00
nga 23/07/2017 në 20/08/2017 € 276.00
nga 21/08/2017 në 10/09/2017 € 253.00
nga 11/09/2017 në 24/09/2017 € 197.80
nga 25/09/2017 në 08/10/2017 € 156.40
nga 09/10/2017 në 29/10/2017 € 121.90
» Dhomë Superiore Pamje nga Deti (Max: 3 Rritur) Tarifa
nga 18/04/2017 në 23/04/2017 € 135.70
nga 24/04/2017 në 07/05/2017 € 140.30
nga 08/05/2017 në 04/06/2017 € 174.80
nga 05/06/2017 në 02/07/2017 € 223.10
nga 03/07/2017 në 22/07/2017 € 285.20
nga 23/07/2017 në 20/08/2017 € 305.90
nga 21/08/2017 në 10/09/2017 € 285.20
nga 11/09/2017 në 24/09/2017 € 223.10
nga 25/09/2017 në 08/10/2017 € 174.80
nga 09/10/2017 në 29/10/2017 € 140.30
» Dhomë Familjare Pamje nga Kopshti (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë) Tarifa
nga 18/04/2017 në 23/04/2017 € 158.70
nga 24/04/2017 në 07/05/2017 € 163.30
nga 08/05/2017 në 04/06/2017 € 202.40
nga 05/06/2017 në 02/07/2017 € 266.80
nga 03/07/2017 në 22/07/2017 € 333.50
nga 23/07/2017 në 20/08/2017 € 368.00
nga 21/08/2017 në 10/09/2017 € 333.50
nga 11/09/2017 në 24/09/2017 € 266.80
nga 25/09/2017 në 08/10/2017 € 202.40
nga 09/10/2017 në 29/10/2017 € 163.30
» Dhomë Familjare Superiore Pamje nga Kopshti (Max: 4 Rritur) Tarifa
nga 18/04/2017 në 23/04/2017 € 165.60
nga 24/04/2017 në 07/05/2017 € 172.50
nga 08/05/2017 në 04/06/2017 € 211.60
nga 05/06/2017 në 02/07/2017 € 280.60
nga 03/07/2017 në 22/07/2017 € 351.90
nga 23/07/2017 në 20/08/2017 € 386.40
nga 21/08/2017 në 10/09/2017 € 351.90
nga 11/09/2017 në 24/09/2017 € 280.60
nga 25/09/2017 në 08/10/2017 € 211.60
nga 09/10/2017 në 29/10/2017 € 172.50
» Junior Suitë Pamje nga Deti (Max: 3 Rritur) Tarifa
nga 18/04/2017 në 23/04/2017 € 170.20
nga 24/04/2017 në 07/05/2017 € 174.80
nga 08/05/2017 në 04/06/2017 € 227.70
nga 05/06/2017 në 02/07/2017 € 294.40
nga 03/07/2017 në 22/07/2017 € 377.20
nga 23/07/2017 në 20/08/2017 € 423.20
nga 21/08/2017 në 10/09/2017 € 377.20
nga 11/09/2017 në 24/09/2017 € 294.40
nga 25/09/2017 në 08/10/2017 € 227.70
nga 09/10/2017 në 29/10/2017 € 174.80

Çmimet për dhomë, akomodimi gjysëm pensioni

Dergo Kerkes:

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s