Pashkët All Inclusive në Korfuz, 4 Ditë €119

Greqi

Dita e Parë, E Premtja e Mirë, 14 Prill 2017: Nisja nga Tirana në oren 04.00 dhe udhëtimi për në Korfuz nëpërmjet Igumenicës me autobuz dhe traget. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Korfuz. Sistemimi dhe All Inclusive në Hotel.

Dita e Dytë, E Shtuna e Pashkëve, 15 Prill 2017: All Inclusive. Vizitë me Guidë në qytetin e Korfuzit.

Dita e Tretë, E Diela e Pashkëve, 16 Prill 2017: All Inclusive.

Dita e Katërt, E Hëna e Pashkëve, 17 Prill 2017: Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Shqipëri, Udhëtimi nëpërmjet Igumenicës dhe Qafë Botës. Mbrritja në Shqipëri.

KUJDES
-Akomodimi
– në hotel Telemachos 2* Superior në Korfuz, All Inclusive (Mëngjeset, Drekat dhe Darkat dhe Pijet) për të gjithë ditët e qëndrimit.
– në Hotel Messonghi 3* Superior, All Inclusive, (Mëngjeset, Drekat dhe Darkat SPECIALE, Pijet e përfshira, Muzikë Live dhe Vallëzime Tradicionale).

Me Shume Detaje: Në pagesën përfshihen:
-Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus dhe traget.
-Akomodimi
– në hotel Telemachos 2* Superior në Korfuz, All Inclusive (Mëngjeset, Drekat dhe Darkat dhe Pijet) për të gjithë ditët e qëndrimit.
– në Hotel Messonghi 3* Superior, All Inclusive, (Mëngjeset, Drekat dhe Darkat SPECIALE, Pijet e përfshira, Muzikë Live dhe Vallëzime Tradicionale).
-Shëtitjet në Korfuz me autobus
-Shoqërues shqiptar për të gjithë ditët e qëndrimit

Në pagesë nuk janë përfshirë:
– Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.

Pashkët All Inclusive në Korfuz, 4 Ditë €119

LISTA E ÇMIMEVE

Çmimet e dhomave

nga 14/04/2017 në 17/04/2017 Tarifa »
Dhomë Standart Hotel Telemachos 2*S (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë) € 119.00
Dhomë Standart Hotel Messonghi 3*S (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë) € 199.00

Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe

Dergo Kerkes :

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s