Pushime ne Lefkada

KY UDHETIM DO TE REALZIOHET NE DATAT E NISJEVE SI ME POSHTE
19 & 26 QERSHOR (Cmimi €199/Personi)
3 KORRIK (Cmimi €219/Personi) ►10 KORRIK (Cmimi €229/Personi)
17, 24 & 31 KORRIK (Cmimi €249/Personi)
7, 14, 21 & 28 GUSHT (Cmimi €249/Personi)
4 & 11 SHTATOR (Cmimi €199/Personi)

——PROGRAMI UDHETIMIT 5 DITOR—–

Dita e Pare: PLAZH NE PARGA
*Nisja nga Tirana ne mengjes ne oren 05.00.
*Ndalesa te shkurtra rruges. Kalimi i kufirit nga pika kufitare e Qafe Botes.
*Qyteti i pare qe vizitojme eshte Parga. Vizite ne shoqerin e guides e qytetit turistike Parges, ku mund te konsumojme edhe dreken. Sigurisht qe sugjerimet e guides tone nuk do te mungojne.
Me pas kohe e lire deri mbasdite per te bere plazh ne gjirin e vecante e Parges.
*Pas plazhit vazhdojme udhetimin drejt Lefkades
*Akomodimi ne hotel Lefkas ne qender te qytetit te Lefkades.
*Darka ne restorantin e hotelit (bufe)
*Pas darka e lire per te frekuentuar jeten e nates te qytetit. Hotel Lefkas i pozicionuar ne qendren e qytetit ju mundeson te shetisni lirshem ne Lefkada duke frekuentuar cdo aktivitet te saj.

Dita e Dyte: LEFKDA (SHETITJE ME TRAGET NE ISHUJT)
*Mengjesi ne hotel. Pas mengjesit  do te nisim aventuren BLU, ku ne portin e Nidrit na pret trageti i rezervuar nga agjenisa per lundrim ne ishujt me fame boterore te Lefkades.
Iteneari qe do te zhvillohet me traget eshte si me poshte
* Porto Katsiki;
* Meganisi;
* Scorpions;
* Porti Fiskardo;
* Shpellen Papanikoli;
* Kefalonia;
* dhe ishullin e Odisesë Itaka.

E gjithe dita e dyte do te jete e dedikuar ne Shetitje me anije ne ishujt e Lefkades ku parashikohet ndalese 2 ore ne Megansi per plazh, si dhe ndalese ne plazhin e famshem te Porto Katsiki

*Pas vizites se ishujve te shumte dhe me fame boterore udhetimi jone do te vazhdoje drejt nje destinacioni tjeter teper te bukur qe ndodhet po ne fshatin Nidri, vizites ne manastirin e Faneromenit.
*Me pas kthimi ne hotel.
*Darka ne restorantin e hotelit (bufe)
*Pas darka e lire per te frekuentuar jeten e nates te qytetit. Hotel Lefkas i pozicionuar ne qendren e qytetit ju mundeson te shetisni lirshem ne Lefkada duke frekuentuar cdo aktivitet te saj.


Dita e Trete: PLAZH NE KATHISMA, LEFKADA
*Pas mengjesit, nisemi per plazh ne Kathisma-Lefkada, ku do te qendrojme nga ora 10:30 deri ne oren 15:00.
*Pas plazhit, nisemi per te konsumuar dreken dhe per nje vizite ne fshatin turistik Agios Nikitas.
*Rreth ores 18:00 kthimi per ne hotel.
*Pasdite e lire per te shetitur dhe pushuar
*Darka ne hotel (bufe)
*Pas darka e lire per te frekuentuar jeten e nates te qytetit.

Dita e Katert: KOHE E DEDIKUAR PER PLAZH NE LEFKADA
*Mengjesi ne hotel (bufe)
*Me pas kohe e lire per plazh.
Kjo dite e katert eshte e dedikuar me teper nje dite relaksi, per te pushuar dhe bere plazh ne gjiret afer hotelit
*Darka ne hotel (bufe)
*Pas darka e lire per te frekuentuar jeten e nates te qytetit.


Dita e Peste: TUR NE JANINE

*Mëngjesi në hotel (bufe)
*Nisja për kthim nga kufiri i Kakavisë.
*Gjate kthimit ndalese per te vizituar Janinen.
Turi do te filloje me qytetin e vjeter te Janines ku do te vizitojme kalane e Janines, xhamine Asllan Pasha, xhamine Fethiye, varrin e Ali Pashes dhe muzeun Bizantin.
Vazhdojme turin drejt liqenit te famshem Pamvotis ku do te marrim anijen dhe do te vizitojme ishullin e Janines i cili ndodhet ne mes te liqenit. Ne ishull do te vizitojme shtepine e Ali Pashes dhe kohe e lire per shetitje ne rruget me kalldrem.
Pas vizites se ishullit  vizite ne shpellen famshme Perama. Kjo shpelle ka nje gjatesi 5 km nen toke, ku vetem 1 km eshte zbuluar. Shpella terheq shume vizitore pasi ka nje numer te konsiderueshem stalaktides.
*Pas vizites se Janines, nisja drejt Tirane. Mberritja ne darke fundi i sherbimit tone.

—-Ne cmim perfshihet❦❦
❧Transporti dhe te gjitha sheshtije sipas programit.
❧Akomodimi per 4 nete ne hotel Lefkas ne qender te Lefkades
❧Mengjeset dhe Darkat te cilet shtrohen bufe ne restorantin e hotelit gjate qendrimit tone ne Lefkada
❧Asistence me guid shqiptare gjate gjithe udhetimit


–Ne cmim nuk perfshihet–
– Bileta 14 euro e shetitje me traget ne ishujt e Lefkades dhe ndalese per te bere plazh ne ishujt (ne cmimin e tragetit perfshihet edhe dreka ne traget)
– Drekat e seciles dite

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s