Kilikya Palace Goynuk 5* – Gojnuk

This slideshow requires JavaScript.

 

Kilikya Palace është 3 minuta më këmbë nga plazhi. Ndodhet 1 km nga fshati Göynük, ofron konceptin All Inclusive dhe një park të madh ujor ngritur midis palma. <span title=”All rooms have balconies with sea views.

“>Të gjitha dhomat kanë ballkone me pamje nga deti.

Te gjitha dhoma janë të pajisura me ajër të kondicionuar dhe TV satelitor. Pije në minibar furnizohen çdo ditë. T<span title=”The bathroom contains a bathtub and hairdryer.

“>ë <span title=”The bathroom contains a bathtub and hairdryer.

“>gjitha tualetet në dhoma  janë me vaskë dhe tharëse flokësh.

Në Spa te  Kilikya-së mysafirët mund të pushojnë në Hamami-n dhe sauna. Gjithashtu në dispozicion është një vaskë me uij të nxehtë dhe dhomae maszheve. <span title=”The gym provides the possibility to exercise.

“>Palestër ofron mundësinë për të ushtruar.

Pushuesit mund të zgjedhin në mes të 5 Restorante à la carte që shërbejnë specialitete turke, italiane, meksikane dhe osmane, gjithashtu dhe gatime me peshk. Mëngjesi dhe dreka ushqimet janë shërbyer  këtu. <span title=”The 24-hour Lobby Bar offers a variety of drinks.

“>Lobi Bar 24-orëshe ofron një shumëllojshmëri të pijeve.

Aktivitete sportive ujore dhe volejboll plazhi behen  në plazh. Kilikya gjithashtu ofron kampe tenisi dhe basketbolli . <span title=”The aquatic park has 3 slides as well as a children’s playground.

“>Parku ujor ka 3 zhvaritse, si dhe shesh lojërash për fëmijë.

Kilikya Palace është një nga vendet më të vlerësuarat në Göynük! 

Kilikya Palace Goynuk është me konceptin “All Inclusive”

Dergo Kerkes:

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s