All Inclusive Halkidiki 4 Ditë €89, 5 Ditë €99

Halkidiki

Itinerari – 4 Ditë

Dita e Parë, E Martë: Nisja nga Tirana në orën 23.00 të ditës së Hënë dhe udhëtimi me autobus për në Halkidiki nëpërmjet Kapshticës me autobus. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Halkidiki. Sistemimi në Hotel.

Dita e Dytë, E Mëkurë: Akomodimi në Hotel.

Dita e Tretë, E Enjte: Akomodimi në Hotel.

Dita e Katërt, E Premte: Udhëtimi i kthimit me autobus për në Tiranë, nëpermjet Kapshtiicës. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Tiranë.

Itinerari –  5 Ditë

Dita e Parë, E Premte: Nisja nga Tirana në orën 23.00 të ditës së Enjte dhe udhëtimi me autobus për në Halkidiki nëpërmjet Kapshticës me autobus. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Halkidiki. Sistemimi në Hotel.

Dita e Dytë, E Shtunë: Akomodimi në Hotel.

Dita e Tretë, E Diel: Akomodimi në Hotel.

Dita e Katërt, E Hënë: Akomodimi në Hotel.

Dita e Pestë, E Martë: Udhëtimi i kthimit me autobus për në Tiranë, nëpermjet Kapshticës. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Tiranë.

Nisja më 9, 13, 16, 20, 23 dhe 27 Qershor

Me Shume Detaje: Në pagesën për person në dhomë dyshe përfshihen:
1. Akomodim All Inclusive në hotel,
2. Vajtje – Ardhje me autobus.Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.

All Inclusive Halkidiki 4 Ditë €89, 5 Ditë €109

LISTA E ÇMIMEVE

Çmimet e dhomave

Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dysh

» Verë – 5 Ditë 
nga 09/06/2017 në 13/06/2017
Tarifa
Calypso 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 1 Fëmijë) € 99.00
Atrium 3*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur ose 2 Rritur + 2 Fëmijë) € 129.00
Kriopigi Beach 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 139.00
» Verë – 4 Ditë 
nga 13/06/2017 në 16/06/2017
Tarifa
Calypso 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 1 Fëmijë) € 89.00
Atrium 3*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur ose 2 Rritur + 2 Fëmijë) € 119.00
Kriopigi Beach 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 129.00
» Verë – 5 Ditë 
nga 16/06/2017 në 20/06/2017
Tarifa
Calypso 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 1 Fëmijë) € 109.00
Atrium 3*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur ose 2 Rritur + 2 Fëmijë) € 139.00
Kriopigi Beach 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 149.00
» Verë – 4 Ditë 
nga 20/06/2017 në 23/06/2017
Tarifa
Calypso 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 1 Fëmijë) € 89.00
Atrium 3*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur ose 2 Rritur + 2 Fëmijë) € 119.00
Kriopigi Beach 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 129.00
» Verë – 5 Ditë
nga 23/06/2017 në 27/06/2017
Tarifa
Calypso 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 1 Fëmijë) € 109.00
Atrium 3*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur ose 2 Rritur + 2 Fëmijë) € 139.00
Kriopigi Beach 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 149.00
» Verë – 4 Ditë
nga 27/06/2017 në 30/06/2017
Tarifa
Calypso 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 1 Fëmijë) € 99.00
Atrium 3*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur ose 2 Rritur + 2 Fëmijë) € 129.00
Kriopigi Beach 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 139.00

Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe

Dergo Kerkes:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s