Weekend All Inclusive në Korfuz, 3 Ditë €79

Korfuz

Udhetim me Guide

Dita e Parë: Nisja nga Tirana në oren 22.00 të nje nate më parë dhe udhëtimi për në Korfuz nëpërmjet Igumenicës me autobuz dhe traget. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Korfuz në orën 10.00. Sistemimi dhe All Inclusive në Hotel.

Dita e Dytë: All Inclusive në Hotel. Pasdite, Vizitë me Guidë në qytetin e Korfuzit.

Dita e Tretë : Nisja nga Korfuzi me traget dhe nëpërmjet Igumenicës për në Tiranë. Mbrritja në Shqipëri.

Nisja më  29 Prill, 5 dhe 12 Maj

Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
-Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus dhe traget.
-Akomodimi në Hotel Telemachos 2*S ose Hotel Alexandros 4*
-All Inclusive për të gjithë ditët e qëndrimit.
-Vizitë me Shoqërues Shqiptar ne qytetin e Korfuzit..

Weekend All Inclusive në Korfuz, 3 Ditë €69

LISTA E ÇMIMEVE

Çmimet e dhomave

nga 29/04/2017 në 01/05/2017 Tarifa
Hotel Telemachos 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë) € 79.00
Hotel Alexandros 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 99.00
nga 05/05/2017 në 07/05/2017 Tarifa
Hotel Telemachos 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë) € 79.00
Hotel Alexandros 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 99.00
nga 12/05/2017 në 14/05/2017 Tarifa
Hotel Telemachos 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë) € 79.00
Hotel Alexandros 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 99.00

Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe

Dergo Kerkes:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s