Miro Palazzo Di Zante 4* – Vassilikos,Zakynthos

This slideshow requires JavaScript.

Zakynthos

MIRO PALAZZO DI ZANTE – VASSILIKOS, ZAKYNTHOS

Miro Palazzo Di Zante ka 166 dhoma moderne të cilat jan të pajisura me të gjitha nevojat për të siguruar një qëndrim të rehatshem. Ky hotel me 4 yje përban pishinë të hapur dhe pishina për fëmijë, gjithashtu palestër, sauna etj. Miro Palazzo është i projektuar si një pallat tradicional veneciane dhe është nje zgjedhje për familje edhe cifte.Hoteli gjithashtu ka Spa per te shlodhur dhe relaxuar pushusit e tij.

Brënda Kompleksit:

– Një Restorant
– Pesë Bar-e
– Spa center
– Cinema
– Mini club (Pranë hotelit Imperial Beach)
– Pishinë të brëndshme
– Pishinë të jashtme
– Pishinë për fëmije dhe rëshkitëse
– Shopping Center Musses

Aktivitete dhe facilitete:

– Pool tables
– Gym
– Sauna
– Tennis court
– Basketball
– Volleyball
– Massage

Paketa “All Inclusive” përfshinë:
– Mëngjes , Dreka, Darka
– Pije lokale (whisky, gin, vodka, rum and tequila. Draft beer‚ wine, cocktails, liqueurs, pije te lehta dhe ujë).

Palazzo Di Zante – Vassilikos, Zakynthos

LISTA E ÇMIMEVE

Çmimet e dhomave

» Dhomë Standart Pamje nga Kopshti (Max: 3 Rritur) Tarifa
nga 01/05/2017 në 02/06/2017 € 91.20
nga 03/06/2017 në 15/06/2017 € 96.00
nga 16/06/2017 në 30/06/2017 € 115.20
nga 01/07/2017 në 15/07/2017 € 127.20
nga 16/07/2017 në 31/08/2017 € 198.00
nga 01/09/2017 në 15/09/2017 € 115.20
nga 16/09/2017 në 29/09/2017 € 96.00
nga 30/09/2017 në 20/10/2017 € 91.20
» Dhomë Familjare Krevat Marinari (Max: 2 Rritur + 2 fëmijë) Tarifa
nga 01/05/2017 në 02/06/2017 € 96.00
nga 03/06/2017 në 15/06/2017 € 115.20
nga 16/06/2017 në 30/06/2017 € 136.80
nga 01/07/2017 në 15/07/2017 € 151.20
nga 16/07/2017 në 31/08/2017 € 237.60
nga 01/09/2017 në 15/09/2017 € 136.80
nga 16/09/2017 në 29/09/2017 € 115.20
nga 30/09/2017 në 20/10/2017 € 96.00

Çmimet për dhomë, akomodimi all inclusive

 

Dergo Kerkes:

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s