Astro Palace 5* – Fira, Santorini

This slideshow requires JavaScript.

Astro Palace është e vendosur në qytetin e Fira. Hoteli është rreth tetë minuta nga aeroporti i Santorinit.

Lagjja rreth hotelitështë e qetë dhe pak i izoluar me pamje nga deti Egje.

Hoteli ofron një qendër Wellness, pishinë dhe dhoma me pamje nga  deti Egje .

Dhoma jane me ajër të kondicionuar të kombinuara me dizajn bashkëkohor dhe me arkitekturën tradicionale.

Assiopeia Spa ” ofron një trajtim te larmishëm për fytyrën dhe trupin .

Restoranti Pleiades shërben një shumëllojshmëri të menuve gjatë gjithë ditës dhe të ftuarit mund të kombinojnë ushqimin e tyre me verën e vecante të kësaj zone, ndërsa ata janë duke shijuar pamjen mahnitëse të Detit Egje . Pije freskuese dhe ushqime sherbehen ne barin e pishinës . Laptopët dhe i- pads janë në dispozicion sipas kërkesës tuaj  dhe parkimi falas e është në dispozicion pranë Hotelit .

Astro Palace – Fira, Santorini

LISTA E ÇMIMEVE

Çmimet e dhomave

» Dhomë Standart (Max: 2 Rritur) Tarifa
nga 01/04/2017 në 15/05/2017 € 199.20
nga 16/05/2017 në 10/06/2017 € 230.40
nga 11/06/2017 në 09/07/2017 € 268.80
nga 10/07/2017 në 06/09/2017 € 349.20
nga 07/09/2017 në 30/09/2017 € 268.80
nga 01/10/2017 në 31/10/2017 € 199.20
» Dhomë Superiore (Max: 3 Rritur) Tarifa
nga 01/04/2017 në 15/05/2017 € 236.40
nga 16/05/2017 në 10/06/2017 € 262.80
nga 11/06/2017 në 09/07/2017 € 321.60
nga 10/07/2017 në 06/09/2017 € 408.00
nga 07/09/2017 në 30/09/2017 € 321.60
nga 01/10/2017 në 31/10/2017 € 236.40

Çmimet për dhomë, akomodimi fjetje dhe mëngjes

Dergo Kerkes:

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s