Best Western Galaxy 5* – Laganas, Zakynthos

This slideshow requires JavaScript.

Zakynthos

Merrë trajtimin e famshëm me shërbim të klasit botëror në Best Western Hotel Galaxy. Vendosur në mënyrë ideale 500 m nga Laganas Beach dhe të rrethuar nga kopshte të bukura, Galaxy Hotel ofron 24 orë shërbim. WiFi pa pagesë,dhe është në dispozicion në të gjitha fushat. Galaxy Hotel është me bollëk të objekteve të brendshëm dhe të jashtëm të tilla si bare dhe restorante, shesh lojërash për fëmijë, zona me lojëra, pishina dhe sportet e ujit. Ceremonitë e dasmave mund të strehohen në kopshte te bollshme të hotelit sipas kërkesës.

Të gjitha dhoma e hotelit janë të bollshme dhe janë të pajisura me TV satelitor, ajer te kondicionuar,frigorifer dhe ballkon me pamje. Kopshti me verandë gëzon pamje të bukur të Gjirit Lagana.

Laganas,është ishulli më i njohur si zonë turistike , përveç plazhit të tij të bukur me rërë, ofron një koleksion të gjerë për pazar dhe  ditë me aktivitete argëtuese, dhe me plot bare. Porti i Zakynthos është e vendosur 6 km larg Best Western Hotel Galaxy. Aeroporti Zakynthos është 8 km.

Hoteli  gjithashtu ështe ndër  më  të vlerësuarat në Laganas dhe ështe me konceptin “All Inclusive”.

 

Best Western Galaxy – Laganas, Zakynthos

LISTA E ÇMIMEVE

Çmimet e dhomave

» Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) Tarifa
nga 01/05/2017 në 20/05/2017 € 135.70
nga 21/05/2017 në 31/05/2017 € 161.00
nga 01/06/2017 në 30/06/2017 € 221.95
nga 01/07/2017 në 31/07/2017 € 246.10
nga 01/08/2017 në 20/08/2017 € 271.40
nga 21/08/2017 në 09/09/2017 € 246.10
nga 10/09/2017 në 30/09/2017 € 221.95
nga 01/10/2017 në 10/10/2017 € 161.00
nga 11/10/2017 në 31/10/2017 € 135.70
» Suitë Exclusive (Max: 4 të rritur) Tarifa
nga 01/05/2017 në 20/05/2017 € 209.30
nga 21/05/2017 në 31/05/2017 € 246.10
nga 01/06/2017 në 30/06/2017 € 332.35
nga 01/07/2017 në 31/07/2017 € 369.15
nga 01/08/2017 në 20/08/2017 € 407.10
nga 21/08/2017 në 09/09/2017 € 369.15
nga 10/09/2017 në 30/09/2017 € 332.35
nga 01/10/2017 në 10/10/2017 € 246.10
nga 11/10/2017 në 31/10/2017 € 209.30
» Suitë Familjare Executive (Max: 4 të rritur) Tarifa
nga 01/05/2017 në 20/05/2017 € 246.10
nga 21/05/2017 në 31/05/2017 € 284.05
nga 01/06/2017 në 30/06/2017 € 394.45
nga 01/07/2017 në 31/07/2017 € 431.25
nga 01/08/2017 në 20/08/2017 € 480.70
nga 21/08/2017 në 09/09/2017 € 431.25
nga 10/09/2017 në 30/09/2017 € 394.45
nga 01/10/2017 në 10/10/2017 € 284.05
nga 11/10/2017 në 31/10/2017 € 246.10

Çmimet për dhomë, akomodimi all inclusive

Dergo Kerkes:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s