Hotel Filoxenia 4* – Tsilivi, Zakynthos

This slideshow requires JavaScript.

Filoxenia Hotel me 4 yje i vendosur në natyrën e mrekullueshme të ishullit vetëm 20 minuta larg plazhit të Tsilivi. Ky hotel ka 100 dhoma-apartamente  moderne dhe tërheqëse të projektuara me ngjyra të shendritshme. Secili apartament ka vet aneks kuzhine dhe ballkon ose tarace private. Ju mundë të zgjidhni të gatuani vet në apartamentin tuaj ose të zgjidhni Restorantin kryesor të hotelit.

Shërbime dhe aktivetete:
-Pishine te jashtëme
-Pishinë per femije
-Cadra  dhe shezlona
-Restorant
-Billardo
-Shërbime mjeksore
-Poll Bar
-Kasafortë
-Table Tennis
-Fushë futbolli
-Pastrimi dhomave perditë
-Lobby Bar
-Këndë Lojrash
-Transporti vajte ardhje nga aeroporti

Paketa “All Inclusive” perfshinë:
-Mëngjes, Dreka, Darka, Snack, Snack Pasdite( caj, kafe, ëmbëlsira, mini sandwiches)
-Pije Lokale (verë, ouzo, lëngje, gin, whiskey, vodka, rum,etj)
-Pije te ngohta
-Akullore,
-Gjatë vakteve (beer kriko, verë lokale, pije te lehta, caj, cafe, uje)

Ne paketen “All inclusive: NUK PERFSHIEN:
-Cocktails
-Kasafortë
-Masazhë,
-Shërbime Lavanderie
-Vakte Al carte në Snack Bar
-Minibar

 

Filoxenia  – Tsilivi, Zakynthos

LISTA E ÇMIMEVE

Çmimet e dhomave

» Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) Tarifa
nga 01/05/2017 në 20/05/2017 € 79.20
nga 21/05/2017 në 30/06/2017 € 122.40
nga 01/07/2017 në 31/07/2017 € 147.60
nga 01/08/2017 në 31/08/2017 € 171.60
nga 01/09/2017 në 30/09/2017 € 122.40
nga 01/10/2017 në 31/10/2017 € 79.20
» Dhomë Familjare (Max: 4 Rritur) Tarifa
nga 01/05/2017 në 20/05/2017 € 115.20
nga 21/05/2017 në 30/06/2017 € 198.00
nga 01/07/2017 në 31/07/2017 € 242.40
nga 01/08/2017 në 31/08/2017 € 292.80
nga 01/09/2017 në 30/09/2017 € 198.00
nga 01/10/2017 në 31/10/2017 € 115.20

Çmimet për dhomë, akomodimi all inclusive

Dergo Kerkes:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s