Olympian Bay 4* Superior, Katerini

This slideshow requires JavaScript.

Riviera Olimpike

Olympian Bay është një hotel me 4 yje dhe shtëpi njëkatëshe, në një plazh me rërë të artë të jashtëzakonshme me ujërat kristal të qarta. Eshtë i shtrirë mbi kopshte të harlisur në këmbët e Malit Olimp. Ofron shërbimet e një Resorti të organizuar në mënyrë të shkëlqyeshme, duke theksuar argëtimin për të gjitha moshat, Restorante dhe bare të standardeve shumë të larta dhe një numër i pasur i objekteve sportive.

Të gjitha dhomat janë në një kopsht të sigurt dhe të mirë-mbajtur me pemët e gjata, lule, lëndinë dhe pishina. Ka qasje të drejtpërdrejtë në det nëpër kopsht dhe një pamje të jashtëzakonshme të Detit Egje apo Malit Olimp.

Hoteli ofron :

 • Një ndërtesë me katër kate dhe 124 dhoma
 • Shtatë bungalow me një total 140 dhomash

Në dhoma ofrohen:

 • Ajër i Kondicionuar
 • TV Satelitor
 • Telefon
 • Mini bar
 • Kasafortë – pa pagesë
 • Vaskë ose Dush
 • Tharëse Flokësh
 • Personi i tretë i rritur në krevat portativ

Hoteli ofron shëbimet e mëposhtme :

 • Recepsion 24 – orë
 • Parking pa pagesë
 • Çadrat ne Pishine dhe Plazh pa pagese
 • 2 Pishina të jashtme dhe një për fëmijë
 • Kënd lojrash
 • Mini Club
 • Animacion gjatë ditës dhe pasdites
 • Doktor(me pagesë)
 • internet pa pagesë në ambientet e Hotelit
 • Katër restorante dhe 3 bare
 • Salle Konferencash
 • Dhomë interneti dhe lojrash
 • Ping Pong
 • 4 Fusha tenisi
 • Water Polo
 • Shezllonget dhe çadrat në pishinë dhe në plazh – pa pagesë
 • 24-hour security
 • Transportim valixhesh
 • Mini Market
 • Dyqane

Koncepti : All Inclusive  – Mëngjes, Drekë, Darkë,  pije freskuese me kriko, verë dhe birrë me kriko.

Më Shume Detaje: Distancat :

– Në det
– 450 m nga qëndra e Leptokarias
– Katerini 27.7 km
– Selanik 92.8 km

Olympian Bay 4* Superior, Katerini

LISTA E ÇMIMEVE

Çmimet e dhomave

» Bungalow Standart (Max: 3 Rritur) Tarifa
nga 18/04/2017 në 31/05/2017 € 96.60
nga 01/06/2017 në 30/06/2017 € 115.00
nga 01/07/2017 në 16/07/2017 € 139.15
nga 17/07/2017 në 20/08/2017 € 169.05
nga 21/08/2017 në 12/09/2017 € 139.15
nga 13/09/2017 në 29/09/2017 € 115.00
nga 30/09/2017 në 31/10/2017 € 96.60
» Dhomë Standart Pamje nga Mali (Max: 3 Rritur) Tarifa
nga 18/04/2017 në 31/05/2017 € 103.50
nga 01/06/2017 në 30/06/2017 € 127.65
nga 01/07/2017 në 16/07/2017 € 148.35
nga 17/07/2017 në 20/08/2017 € 181.70
nga 21/08/2017 në 12/09/2017 € 148.35
nga 13/09/2017 në 29/09/2017 € 127.65
nga 30/09/2017 në 31/10/2017 € 103.50
» Dhomë Standart Pamje nga Deti (Max: 3 Rritur) Tarifa
nga 18/04/2017 në 31/05/2017 € 110.40
nga 01/06/2017 në 30/06/2017 € 134.55
nga 01/07/2017 në 16/07/2017 € 155.25
nga 17/07/2017 në 20/08/2017 € 188.60
nga 21/08/2017 në 12/09/2017 € 155.25
nga 13/09/2017 në 29/09/2017 € 134.55
nga 30/09/2017 në 31/10/2017 € 110.40
» Dhomë Familjare Bungalow (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë) Tarifa
nga 18/04/2017 në 31/05/2017 € 120.75
nga 01/06/2017 në 30/06/2017 € 143.75
nga 01/07/2017 në 16/07/2017 € 171.35
nga 17/07/2017 në 20/08/2017 € 211.60
nga 21/08/2017 në 12/09/2017 € 171.35
nga 13/09/2017 në 29/09/2017 € 143.75
nga 30/09/2017 në 31/10/2017 € 120.75

Çmimet për dhomë, akomodimi all inclusive

Dergo Kerkes:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s