Udhetim në Korfuz – All Inclusive

This slideshow requires JavaScript.

Itinerari : 4 Ditë

Dita e Parë, E Martë: Nisja nga Tirana 22.00 të ditës së Hënë  dhe udhëtimi me autobus për në Korfuz nëpërmjet Igumenicës me autobuz dhe traget. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Korfuz. Sistemimi në Hotel.

Dita e Dytë, E Mëkurë: Akomodimi në Hotel.

Dita e Tretë, E Enjte: Akomodimi në Hotel.

Dita e Katërt, E Premte: Udhëtimi i kthimit me Traget dhe autobus për në Tiranë, nëpermjet Igumenicës, Qafë Botës dhe Sarandës. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Tiranë.

Itinerari: 5 Ditë

Dita e Parë, E Premte: Nisja nga Tirana në oren 22.00 të ditës së Enjte dhe udhëtimi me autobus për në Korfuz nëpërmjet Igumenicës me autobuz dhe traget. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Korfuz. Sistemimi në Hotel.

Dita e Dytë, E Shtunë: Akomodimi në Hotel.

Dita e Tretë, E Diel: Akomodimi në Hotel.

Dita e Katërt, E Hënë: Akomodimi në Hotel.

Dita e Pestë, E Martë: Udhëtimi i kthimit me Traget dhe autobus për në Tiranë, nëpermjet Igumenicës, Qafë Botës dhe Sarandës. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Tiranë.

Me Shume Detaje:

Në pagesën për person në dhomë dyshe përfshihen:
1. Akomodim All Inclusive në hotel,
2. Vajtje – Ardhje me autobus dhe traget.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.

 

All Inclusive në Korfuz, 4 Ditë €99, 5 Ditë €119

Çmimet e dhomave

 Verë – 5 Ditë 
nga 09/06/2017 në 13/06/2017
Tarifa
Telemachos 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 119.00
Corfu Blevedere 3* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 159.00
Alexandros 4* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 169.00
Gelina Village 5* Dhomë Standart Pa Ballkon (Max: 3 Rritur) € 189.00
» Verë – 4 Ditë 
nga 13/06/2017 në 16/06/2017
Tarifa
Telemachos 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 99.00
Corfu Blevedere 3* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 139.00
Alexandros 4* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 144.00
Gelina Village 5* Dhomë Standart Pa Ballkon (Max: 3 Rritur) € 169.00
» Verë – 5 Ditë 
nga 16/06/2017 në 20/06/2017
Tarifa
Telemachos 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 119.00
Corfu Blevedere 3* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 159.00
Alexandros 4* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 169.00
Gelina Village 5* Dhomë Standart Pa Ballkon (Max: 3 Rritur) € 209.00
» Verë – 4 Ditë 
nga 20/06/2017 në 23/06/2017
Tarifa
Telemachos 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 99.00
Corfu Blevedere 3* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 139.00
Alexandros 4* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 144.00
Gelina Village 5* Dhomë Standart Pa Ballkon (Max: 3 Rritur) € 169.00
» Verë – 5 Ditë 
nga 23/06/2017 në 27/06/2017
Tarifa
Telemachos 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 119.00
Corfu Blevedere 3* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 159.00
Alexandros 4* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 169.00
Gelina Village 5* Dhomë Standart Pa Ballkon (Max: 3 Rritur) € 209.00
» Verë – 4 Ditë 
nga 27/06/2017 në 30/06/2017
Tarifa
Telemachos 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 99.00
Corfu Blevedere 3* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 139.00
Alexandros 4* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 144.00
Gelina Village 5* Dhomë Standart Pa Ballkon (Max: 3 Rritur) € 169.00

Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe

Dergo Kerkes:

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s