Porto Carras Meliton – Neos Marmaras Halkidiki

This slideshow requires JavaScript.

 

Meliton është sinonim i luksit. Duke ruajtur ende fasadën e tij origjinale, ashtu siç ishte projektuar nga arkitekti i njohur Gropius, tani është rinovuar plotësisht dhe secila dhomë është vulosur me shënjën stilit modern.

Hoteli ka 156 suita që shohin nga deti Egje dhe kursi i golfit. Në Meliton klientët mund të drekojnë në Crystal, një restorant luksoz me shije të dallueshme elegante që shërben në një atmosferë të përshkuar nga stili.

Në Qendrën e Biznesit klientët mund të kthehen në realitetin profesional dhe më pas të kalojnë momente relaksi tek Bari pranë lagunave. News Café dhe Reflections Bar janë elemente të tjera të komfortit në botën elegante të Meliton.

Më Shume Detaje:

Porto Carras Grand Resort ndodhet brenda një parajse në Greqinë Veriore, në brigjet perëndimore të Sithonia-s , gadishullin Halkidiksë qëndrore.

Porto Carras Meliton – Neos Marmaras Halkidiki

Çmimet e dhomave

» Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) Tarifa
nga 27/05/2017 në 15/06/2017 € 142.60
nga 16/06/2017 në 30/06/2017 € 174.80
nga 01/07/2017 në 14/07/2017 € 211.60
nga 15/07/2017 në 28/07/2017 € 246.10
nga 29/07/2017 në 21/08/2017 € 278.30
nga 22/08/2017 në 02/09/2017 € 246.10
nga 03/09/2017 në 17/09/2017 € 211.60
nga 18/09/2017 në 30/09/2017 € 174.80
nga 01/10/2017 në 10/10/2017 € 142.60
» Dhomë Standart Pamje nga deti (Max: 3 Rritur) Tarifa
nga 27/05/2017 në 15/06/2017 € 170.20
nga 16/06/2017 në 30/06/2017 € 195.50
nga 01/07/2017 në 14/07/2017 € 234.60
nga 15/07/2017 në 28/07/2017 € 269.10
nga 29/07/2017 në 21/08/2017 € 299.00
nga 22/08/2017 në 02/09/2017 € 269.10
nga 03/09/2017 në 17/09/2017 € 234.60
nga 18/09/2017 në 30/09/2017 € 195.50
nga 01/10/2017 në 10/10/2017 € 170.20
» Junior Suite (Max: 3 Ritur ose 2 Rritur + 2 Fëmijë) Tarifa
nga 27/05/2017 në 15/06/2017 € 195.50
nga 16/06/2017 në 30/06/2017 € 243.80
nga 01/07/2017 në 14/07/2017 € 294.40
nga 15/07/2017 në 28/07/2017 € 349.60
nga 29/07/2017 në 21/08/2017 € 395.60
nga 22/08/2017 në 02/09/2017 € 349.60
nga 03/09/2017 në 17/09/2017 € 294.40
nga 18/09/2017 në 30/09/2017 € 243.80
nga 01/10/2017 në 10/10/2017 € 195.50
» Dhomë Familjare (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë) Tarifa
nga 27/05/2017 në 15/06/2017 € 209.30
nga 16/06/2017 në 30/06/2017 € 264.50
nga 01/07/2017 në 14/07/2017 € 319.70
nga 15/07/2017 në 28/07/2017 € 377.20
nga 29/07/2017 në 21/08/2017 € 420.90
nga 22/08/2017 në 02/09/2017 € 377.20
nga 03/09/2017 në 17/09/2017 € 319.70
nga 18/09/2017 në 30/09/2017 € 264.50
nga 01/10/2017 në 10/10/2017 € 209.30

Çmimet për dhomë, akomodimi fjetje dhe mëngjes

Dergo Kerkese:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s