Pushime në Costa Brava

Spanje – Barcellona dhe Lloret del Mar

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Itinerari  8 Ditë:

Dita e Parë: Nisja nga Tirana 08.00 me autobus për në Aeroportin e Shkupit. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Fluturimi Direkt Shkup – Barcelonë. Nisja në orë 18.05. Mbrritja në Barcelonë në orën 21.00. Transferta për në Hotel. Sistemimi në Hotel. Darkë dhe Fjetje.

Dita e Dytë: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

Dita e Tretë: Mëngjes, Gjithë ditën, Shëtitje Panoramike në Barcelonë me Autobus dhe Shoqërues, Darkë dhe Fjetje.

Dita e Katërt: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

Dita e Pestë: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

Dita e Gjashtë: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

Dita e Shtatë:Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

Dita e Tetë: Mëngjes, Të lirë për në Plazh. Drekë. Pasdite, vonë transferta për në Aeroportin e Barcelonës. Fluturimi Direkt Barcelonë – Shkup. Nisja nga Barcelona në orën 21.35. Mbrritja në Shkup në orën 24.20. Udhëtimi i kthimit me autobus për në Tiranë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Tiranë.

Nisja më 3, 10, 17, 24 dhe 31 Korrik, 7, 14, 21,  dhe 28 Gusht, 4 dhe 11 Shtator.

Me Shume Detaje:

Në pagesë përfshihen:
– Fjetje 7 Netë në Hotel 2*S, 3* dhe 4*, Mëngjes, Drekë dhe Darkë në Hotel
– Shëtitje Panoramike në Barcelonë
– Fluturimi Direkt Shkup – Barcelonë – Shkup.
– Transfertat vajtje Ardhje nga Tirana në Aeroportin e Shkupit dhe nga Aeroporti Barcelonës në Hotel.

LISTA E ÇMIMEVE

Çmimet e dhomave

nga 03/07/2017 në 10/07/2017 Tarifa
Hotel Don Juan Center 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 499.00
Hotel Gran Don Juan 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 549.00
Hotel Gran Don Juan Palace 4* Dhomë Standart (Max: 4 Rritur) € 669.00
nga 10/07/2017 në 17/07/2017 Tarifa
Hotel Don Juan Center 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 549.00
Hotel Gran Don Juan 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 599.00
Hotel Gran Don Juan Palace 4* Dhomë Standart (Max: 4 Rritur) € 719.00
nga 17/07/2017 në 24/07/2017 Tarifa
Hotel Don Juan Center 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 599.00
Hotel Gran Don Juan 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 649.00
Hotel Gran Don Juan Palace 4* Dhomë Standart (Max: 4 Rritur) € 769.00
nga 24/07/2017 në 31/07/2017 Tarifa
Hotel Don Juan Center 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 679.00
Hotel Gran Don Juan 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 729.00
Hotel Gran Don Juan Palace 4* Dhomë Standart (Max: 4 Rritur) € 849.00
nga 31/07/2017 në 07/08/2017 Tarifa
Hotel Don Juan Center 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 749.00
Hotel Gran Don Juan 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 799.00
Hotel Gran Don Juan Palace 4* Dhomë Standart (Max: 4 Rritur) € 919.00
nga 07/08/2017 në 14/08/2017 Tarifa
Hotel Don Juan Center 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 749.00
Hotel Gran Don Juan 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 799.00
Hotel Gran Don Juan Palace 4* Dhomë Standart (Max: 4 Rritur) € 919.00
nga 14/08/2017 në 21/08/2017 Tarifa
Hotel Don Juan Center 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 699.00
Hotel Gran Don Juan 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 749.00
Hotel Gran Don Juan Palace 4* Dhomë Standart (Max: 4 Rritur) € 869.00
nga 21/08/2017 në 28/08/2017 Tarifa
Hotel Don Juan Center 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 659.00
Hotel Gran Don Juan 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 709.00
Hotel Gran Don Juan Palace 4* Dhomë Standart (Max: 4 Rritur) € 829.00
nga 28/08/2017 në 04/09/2017 Tarifa
Hotel Don Juan Center 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 599.00
Hotel Gran Don Juan 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 649.00
Hotel Gran Don Juan Palace 4* Dhomë Standart (Max: 4 Rritur) € 769.00
nga 04/09/2017 në 11/09/2017 Tarifa
Hotel Don Juan Center 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 499.00
Hotel Gran Don Juan 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 549.00
Hotel Gran Don Juan Palace 4* Dhomë Standart (Max: 4 Rritur) € 669.00
nga 11/09/2017 në 18/09/2017 Tarifa
Hotel Don Juan Center 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 399.00
Hotel Gran Don Juan 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 449.00
Hotel Gran Don Juan Palace 4* Dhomë Standart (Max: 4 Rritur) € 569.00

Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe

Dergo Kerkes:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s