All Inclusive Preveza , 4 Ditë €99, 5 Ditë €129

This slideshow requires JavaScript.

PLAZH, 4 Ditë

Dita e Parë, E Martë: Nisja nga Tirana 03.00 dhe udhëtimi me autobus për në Preveza nëpërmjet Igumenicës me autobus. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Preveza. Sistemimi në Hotel.

Dita e Dytë, E Mëkurë: Akomodimi në Hotel.

Dita e Tretë, E Enjte: Akomodimi në Hotel.

Dita e Katërt, E Premte: Udhëtimi i kthimit me autobus për në Tiranë, nëpermjet Igumenicës, Qafë Botës dhe Sarandës. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Tiranë.

PLAZH, 5 Ditë

Dita e Parë, E Premte: Nisja nga Tirana 03.00 dhe udhëtimi me autobus për në Preveza nëpërmjet Igumenicës me autobus. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Preveza. Sistemimi në Hotel.

Dita e Dytë, E Shtunë: Akomodimi në Hotel.

Dita e Tretë, E Diel: Akomodimi në Hotel.

Dita e Katërt, E Hënë: Akomodimi në Hotel.

Dita e Pestë, E Martë: Udhëtimi i kthimit me autobus për në Tiranë, nëpermjet Igumenicës, Qafë Botës dhe Sarandës. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Tiranë.

Nisja më 9, 13, 16, 20, 23 dhe 27 Qershor

Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
-Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus.
-Akomodimi në Hotel.
-All Inclusive për të gjithë ditët e qëndrimit, sipas zgjedhjes.

All Inclusive Preveza , 4 Ditë €99, 5 Ditë €129

LISTA E ÇMIMEVE

Çmimet e dhomave

» Verë – 5 Ditë 
nga 09/06/2017 në 13/06/2017
Tarifa
Niko 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 129.00
Poseidon Beach 3* Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 159.00
Lichnos Beach 5* Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 1 Fëmijë) € 349.00
» Verë – 4 Ditë
nga 13/06/2017 në 16/06/2017
Tarifa
Niko 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 99.00
Poseidon Beach 3* Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 129.00
Lichnos Beach 5* Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 1 Fëmijë) € 299.00
» Verë – 5 Ditë 
nga 16/06/2017 në 20/06/2017
Tarifa
Niko 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 129.00
Poseidon Beach 3* Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 169.00
Lichnos Beach 5* Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 1 Fëmijë) € 399.00
» Verë – 4 Ditë
nga 20/06/2017 në 23/06/2017
Tarifa
Niko 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 99.00
Poseidon Beach 3* Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 129.00
Lichnos Beach 5* Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 1 Fëmijë) € 349.00
» Verë – 5 Ditë 
nga 23/06/2017 në 27/06/2017
Tarifa
Niko 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 129.00
Poseidon Beach 3* Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 169.00
Lichnos Beach 5* Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 1 Fëmijë) € 499.00
» Verë – 4 Ditë
nga 27/06/2017 në 30/06/2017
Tarifa
Niko 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 99.00
Poseidon Beach 3* Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 129.00
Lichnos Beach 5* Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 1 Fëmijë) € 389.00

Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe

Dergo Kerkes:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s