All Inclusive në Korfuz, 4 Ditë €89, 5 Ditë €119

PLAZH, 4 Ditë

Dita e Parë, E Martë: Nisja nga Tirana 22.00 të ditës së Hënë  dhe udhëtimi me autobus për në Korfuz nëpërmjet Igumenicës me autobuz dhe traget. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Korfuz. Sistemimi në Hotel.

Dita e Dytë, E Mëkurë: Akomodimi në Hotel.

Dita e Tretë, E Enjte: Akomodimi në Hotel.

Dita e Katërt, E Premte: Udhëtimi i kthimit me Traget dhe autobus për në Tiranë, nëpermjet Igumenicës, Qafë Botës dhe Sarandës. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Tiranë.

PLAZH, 5 Ditë

Dita e Parë, E Premte: Nisja nga Tirana në oren 22.00 të ditës së Enjte dhe udhëtimi me autobus për në Korfuz nëpërmjet Igumenicës me autobuz dhe traget. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Korfuz. Sistemimi në Hotel.

Dita e Dytë, E Shtunë: Akomodimi në Hotel.

Dita e Tretë, E Diel: Akomodimi në Hotel.

Dita e Katërt, E Hënë: Akomodimi në Hotel.

Dita e Pestë, E Martë: Udhëtimi i kthimit me Traget dhe autobus për në Tiranë, nëpermjet Igumenicës, Qafë Botës dhe Sarandës. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Tiranë.

Nisja më 13, 16, 20, 23, 27 dhe 30 Qershor.

Hotel Telemachos 2* Superior All Inclusive
Hotel Corfu Belvedere 3* All Inclusive
Hotel Alexandross 4* All Inclusive
Hotel Gelina Village Resort 5* All Inclusive

Me Shume Detaje: Në pagesën për person në dhomë dyshe përfshihen:
1. Akomodim All Inclusive në hotel,
2. Vajtje – Ardhje me autobus dhe traget.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.

» Verë – 5 Ditë VI
nga 16/06/2017 në 20/06/2017
Tarifa »
Telemachos 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 119.00
Corfu Blevedere 3* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 159.00
Alexandros 4* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 169.00
Gelina Village 5* Dhomë Standart Pa Ballkon (Max: 3 Rritur) € 209.00
» Verë – 4 Ditë I
nga 20/06/2017 në 23/06/2017
Tarifa »
Telemachos 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 89.00
Corfu Blevedere 3* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 139.00
Alexandros 4* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 144.00
Gelina Village 5* Dhomë Standart Pa Ballkon (Max: 3 Rritur) € 169.00
» Verë – 5 Ditë II
nga 23/06/2017 në 27/06/2017
Tarifa »
Telemachos 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 119.00
Corfu Blevedere 3* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 159.00
Alexandros 4* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 169.00
Gelina Village 5* Dhomë Standart Pa Ballkon (Max: 3 Rritur) € 209.00
» Verë – 4 Ditë III
nga 27/06/2017 në 30/06/2017
Tarifa »
Telemachos 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 99.00
Corfu Blevedere 3* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 139.00
Alexandros 4* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 144.00
Gelina Village 5* Dhomë Standart Pa Ballkon (Max: 3 Rritur) € 169.00
» Verë – 5 Ditë IV
nga 30/06/2017 në 04/07/2017
Tarifa »
Telemachos 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 119.00
Corfu Blevedere 3* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 169.00
Alexandros 4* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 179.00
Gelina Village 5* Dhomë Standart Pa Ballkon (Max: 3 Rritur) € 209.00
» Verë – 4 Ditë V
nga 04/07/2017 në 07/07/2017
Tarifa »
Telemachos 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 99.00
Corfu Blevedere 3* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 149.00
Alexandros 4* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 154.00
Gelina Village 5* Dhomë Standart Pa Ballkon (Max: 3 Rritur) € 189.00

Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe

Dergo Kerkese:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s