Pushime All Inclusive në Korfuz

Paketa 4 Ditë dhe 5 Ditë

This slideshow requires JavaScript.

PLAZH, 4 Ditë

Dita e Parë, E Martë: Nisja nga Tirana 22.00 të ditës së Hënë  dhe udhëtimi me autobus për në Korfuz nëpërmjet Igumenicës me autobuz dhe traget. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Korfuz. Sistemimi në Hotel.

Dita e Dytë, E Mëkurë: Akomodimi në Hotel.

Dita e Tretë, E Enjte: Akomodimi në Hotel.

Dita e Katërt, E Premte: Udhëtimi i kthimit me Traget dhe autobus për në Tiranë, nëpermjet Igumenicës, Qafë Botës dhe Sarandës. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Tiranë.

PLAZH, 5 Ditë

Dita e Parë, E Premte: Nisja nga Tirana në oren 22.00 të ditës së Enjte dhe udhëtimi me autobus për në Korfuz nëpërmjet Igumenicës me autobuz dhe traget. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Korfuz. Sistemimi në Hotel.

Dita e Dytë, E Shtunë: Akomodimi në Hotel.

Dita e Tretë, E Diel: Akomodimi në Hotel.

Dita e Katërt, E Hënë: Akomodimi në Hotel.

Dita e Pestë, E Martë: Udhëtimi i kthimit me Traget dhe autobus për në Tiranë, nëpermjet Igumenicës, Qafë Botës dhe Sarandës. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Tiranë.

All Inclusive në Korfuz, 4 Ditë €99, 5 Ditë €129

LISTA E ÇMIMEVE

Çmimet e dhomave

» Verë – 4 Ditë 
nga 04/07/2017 në 07/07/2017
Tarifa
Telemachos 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 99.00
Corfu Belvedere 3* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 149.00
Alexandros 4* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 154.00
Gelina Village 5* Dhomë Standart Pa Ballkon (Max: 3 Rritur) € 189.00
» Verë – 5 Ditë 
nga 07/07/2017 në 11/07/2017
Tarifa
Telemachos 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 129.00
Corfu Belvedere 3* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 179.00
Alexandros 4* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 189.00
Gelina Village 5* Dhomë Standart Pa Ballkon (Max: 3 Rritur) € 229.00
» Verë – 4 Ditë 
nga 11/07/2017 në 14/07/2017
Tarifa
Telemachos 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 109.00
Corfu Belvedere 3* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 169.00
Alexandros 4* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 179.00
Gelina Village 5* Dhomë Standart Pa Ballkon (Max: 3 Rritur) € 259.00
» Verë – 5 Ditë 
nga 14/07/2017 në 18/07/2017
Tarifa
Telemachos 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 139.00
Corfu Belvedere 3* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 209.00
Alexandros 4* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 219.00
Gelina Village 5* Dhomë Standart Pa Ballkon (Max: 3 Rritur) € 339.00
» Verë – 4 Ditë 
nga 18/07/2017 në 21/07/2017
Tarifa
Telemachos 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 129.00
Corfu Belvedere 3* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 189.00
Alexandros 4* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 199.00
Gelina Village 5* Dhomë Standart Pa Ballkon (Max: 3 Rritur) € 279.00
» Verë – 5 Ditë 
nga 21/07/2017 në 25/07/2017
Tarifa
Telemachos 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 159.00
Corfu Belvedere 3* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 229.00
Alexandros 4* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 239.00
Gelina Village 5* Dhomë Standart Pa Ballkon (Max: 3 Rritur) € 359.00

Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe

 

Dergo Kerkes :

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s