Pushime All Inclusive ne Preveza

This slideshow requires JavaScript.

PLAZH, 4 Ditë

Dita e Parë, E Martë: Nisja nga Tirana 03.00 dhe udhëtimi me autobus për në Preveza nëpërmjet Igumenicës me autobus. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Preveza. Sistemimi në Hotel.

Dita e Dytë, E Mëkurë: Akomodimi në Hotel.

Dita e Tretë, E Enjte: Akomodimi në Hotel.

Dita e Katërt, E Premte: Udhëtimi i kthimit me autobus për në Tiranë, nëpermjet Igumenicës, Qafë Botës dhe Sarandës. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Tiranë.

PLAZH, 5 Ditë

Dita e Parë, E Premte: Nisja nga Tirana 03.00 dhe udhëtimi me autobus për në Preveza nëpërmjet Igumenicës me autobus. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Preveza. Sistemimi në Hotel.

Dita e Dytë, E Shtunë: Akomodimi në Hotel.

Dita e Tretë, E Diel: Akomodimi në Hotel.

Dita e Katërt, E Hënë: Akomodimi në Hotel.

Dita e Pestë, E Martë: Udhëtimi i kthimit me autobus për në Tiranë, nëpermjet Igumenicës, Qafë Botës dhe Sarandës. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Tiranë.

Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:

-All Inclusive për të gjithë ditët e qëndrimit, sipas zgjedhjes.
-Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus.
-Akomodimi në Hotel

 

All Inclusive Preveza , 4 Ditë €89, 5 Ditë €129

LISTA E ÇMIMEVE

Çmimet e dhomave

» Verë – 4 Ditë 
nga 04/07/2017 në 07/07/2017
Tarifa
Niko 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 89.00
Poseidon Beach 3* Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 129.00
Lichnos Beach 5* Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 1 Fëmijë) € 429.00
» Verë – 5 Ditë 
nga 07/07/2017 në 11/07/2017
Tarifa
Niko 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 129.00
Poseidon Beach 3* Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 199.00
Lichnos Beach 5* Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 1 Fëmijë) € 589.00
» Verë – 4 Ditë 
nga 11/07/2017 në 14/07/2017
Tarifa
Niko 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 99.00
Poseidon Beach 3* Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 159.00
Lichnos Beach 5* Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 1 Fëmijë) € 439.00
» Verë – 5 Ditë 
nga 14/07/2017 në 18/07/2017
Tarifa
Niko 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 139.00
Poseidon Beach 3* Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 219.00
Lichnos Beach 5* Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 1 Fëmijë) € 619.00
» Verë – 4 Ditë 
nga 18/07/2017 në 21/07/2017
Tarifa
Niko 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 109.00
Poseidon Beach 3* Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 179.00
Lichnos Beach 5* Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 1 Fëmijë) € 469.00
» Verë – 5 Ditë 
nga 21/07/2017 në 25/07/2017
Tarifa
Niko 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 149.00
Poseidon Beach 3* Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 249.00
Lichnos Beach 5* Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 1 Fëmijë) € 629.00

Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe

 

Dergo Kerkes :

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s