Pushime All Inclusive ne Rivieren Olimpike

This slideshow requires JavaScript.

PLAZH, 4 Ditë

Dita e Parë, E Martë: Nisja nga Tirana në orën 22.00 të ditës së Hënë dhe udhëtimi me autobus për në Riviera Olimpike nëpërmjet Kapshticës me autobus. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Riviera Olimpike. Sistemimi në Hotel.

Dita e Dytë, E Mëkurë: Akomodimi në Hotel.

Dita e Tretë, E Enjte: Akomodimi në Hotel.

Dita e Katërt, E Premte: Udhëtimi i kthimit me autobus për në Tiranë, nëpermjet Kapshtiicës. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Tiranë.

PLAZH, 5 Ditë

Dita e Parë, E Premte: Nisja nga Tirana në orën 22.00 të ditës së Enjte dhe udhëtimi me autobus për në Riviera Olimpike nëpërmjet Kapshticës me autobus. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Riviera Olimpike. Sistemimi në Hotel.

Dita e Dytë, E Shtunë: Akomodimi në Hotel.

Dita e Tretë, E Diel: Akomodimi në Hotel.

Dita e Katërt, E Hënë: Akomodimi në Hotel.

Dita e Pestë, E Martë: Udhëtimi i kthimit me autobus për në Tiranë, nëpermjet Kapshticës. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Tiranë.

LISTA E ÇMIMEVE

Çmimet e dhomave

» Verë – 4 Ditë 
nga 04/07/2017 në 07/07/2017
Tarifa
Hotel Platon Beach 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë) € 99.00
Hotel Sun Beach Platamon 3*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 129.00
Hotel Olympus Thea 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë) € 139.00
» Verë – 5 Ditë 
nga 07/07/2017 në 11/07/2017
Tarifa
Hotel Platon Beach 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë) € 129.00
Hotel Sun Beach Platamon 3*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 169.00
Hotel Olympus Thea 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë) € 179.00
» Verë – 4 Ditë 
nga 11/07/2017 në 14/07/2017
Tarifa
Hotel Platon Beach 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë) € 109.00
Hotel Sun Beach Platamon 3*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 159.00
Hotel Olympus Thea 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë) € 169.00
» Verë – 5 Ditë 
nga 14/07/2017 në 18/07/2017
Tarifa
Hotel Platon Beach 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë) € 139.00
Hotel Sun Beach Platamon 3*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 219.00
Hotel Olympus Thea 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë) € 229.00
» Verë – 4 Ditë 
nga 18/07/2017 në 21/07/2017
Tarifa
Hotel Platon Beach 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë) € 119.00
Hotel Sun Beach Platamon 3*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur) € 179.00
Hotel Olympus Thea 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë) € 189.00

Çmimet për person, akomodimi all inclusive

 

Dergo Kerkes:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s