Pushime All Inclusive ne Halkidiki

This slideshow requires JavaScript.

PLAZH, 4 Ditë

Dita e Parë, E Martë: Nisja nga Tirana në orën 23.00 të ditës së Hënë dhe udhëtimi me autobus për në Halkidiki nëpërmjet Kapshticës me autobus. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Halkidiki. Sistemimi në Hotel.

Dita e Dytë, E Mëkurë: Akomodimi në Hotel.

Dita e Tretë, E Enjte: Akomodimi në Hotel.

Dita e Katërt, E Premte: Udhëtimi i kthimit me autobus për në Tiranë, nëpermjet Kapshtiicës. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Tiranë.

PLAZH, 5 Ditë

Dita e Parë, E Premte: Nisja nga Tirana në orën 23.00 të ditës së Enjte dhe udhëtimi me autobus për në Halkidiki nëpërmjet Kapshticës me autobus. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Halkidiki. Sistemimi në Hotel.

Dita e Dytë, E Shtunë: Akomodimi në Hotel.

Dita e Tretë, E Diel: Akomodimi në Hotel.

Dita e Katërt, E Hënë: Akomodimi në Hotel.

Dita e Pestë, E Martë: Udhëtimi i kthimit me autobus për në Tiranë, nëpermjet Kapshticës. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Tiranë.

 

Me Shume Detaje: Në pagesën për person në dhomë dyshe përfshihen:
1. Akomodim All Inclusive në hotel,
2. Vajtje – Ardhje me autobus.Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.

LISTA E ÇMIMEVE

Çmimet e dhomave

» Verë – 4 Ditë
nga 04/07/2017 në 07/07/2017
Tarifa
Calypso 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 1 Fëmijë) € 99.00
Atrium 3*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur ose 2 Rritur + 2 Fëmijë) € 129.00
Kriopigi Beach 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 139.00
» Verë – 5 Ditë 
nga 07/07/2017 në 11/07/2017
Tarifa
Calypso 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 1 Fëmijë) € 129.00
Atrium 3*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur ose 2 Rritur + 2 Fëmijë) € 169.00
Kriopigi Beach 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 179.00
» Verë – 4 Ditë 
nga 11/07/2017 në 14/07/2017
Tarifa
Calypso 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 1 Fëmijë) € 109.00
Atrium 3*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur ose 2 Rritur + 2 Fëmijë) € 149.00
Kriopigi Beach 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 159.00
» Verë – 5 Ditë
nga 14/07/2017 në 18/07/2017
Tarifa
Calypso 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 1 Fëmijë) € 139.00
Atrium 3*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur ose 2 Rritur + 2 Fëmijë) € 199.00
Kriopigi Beach 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 209.00
» Verë – 4 Ditë 
nga 18/07/2017 në 21/07/2017
Tarifa
Calypso 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 1 Fëmijë) € 129.00
Atrium 3*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur ose 2 Rritur + 2 Fëmijë) € 179.00
Kriopigi Beach 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 189.00
» Verë – 5 Ditë 
nga 21/07/2017 në 25/07/2017
Tarifa
Calypso 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 1 Fëmijë) € 159.00
Atrium 3*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur ose 2 Rritur + 2 Fëmijë) € 239.00
Kriopigi Beach 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 249.00

Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s