Turi i Madh i Anadollit 9 Ditë €539

 

Itinerari:

Dita e Parë, 16 Shtator 2017. Takimi në aeroportin e Rinasit për nisjen direkt me charter për në Antalya. Transferimi dhe Sistemimi në hotel në zonën e Antalyas. All Inclusive në Hotel.

Dita e Dytë, 17 Shtator 2017. Vizitë me Shoqërues në qytetin e Antalyas. Mundësi për blerje në dyqanet e qytetit dhe vizitë në Shelale një nga ujvarat e famshme të Turqisë. All Inclusive në Hotel.

Dita e Tretë, 18 Shtator 2017. Të lirë për Plazh. All Inclusive në Hotel.

Dita e Katërt, 19 Shtator 2017. Nisja për në Pamukkale. Gjatë rrugës ndalesa të shkurtra. Mbërritja në Pamukkale. Sistemimi në hotel. Mbas mbërritjes, vizitë në ujrat termale të Pamukkale-se, vizitë në Pishinën e Kleopatrës dhe kodrën e pambuktë. Darkë në Hotel.

Dita e Pestë, 20 Shtator 2017. Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Kusadasi. Gjatë rrugës vizitë në qendrën arkeologjike të Efesit. Hyrja është opsionale. Pas mbërritjes në Kushadasi, sistemimi dhe Darka në Hotel. Pas darkës një shëtitje panoramike në qytetin e Kushadasit. Darkë në Hotel.

Dita e Gjashtë, 21 Shtator 2017. Mëngjesi në Hotel. Nisja për në qytetin e Izmirit. Pas mbërritjes në Izmir, sistemimi në hotel. Vizitë e panoramike e qytetit, ku vizitohet Kalaja e Izmirit etj. Darkë në Hotel.

Dita e Shtatë, 22 Shtator 2017. Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Stamboll. Gjate rrugës ndalesa të shkurtra. Pas mbërritjes në Stamboll. Sistemi dhe Darkë në hotel.

Dita e Tetë. 23 Shtator 2017. Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Xhaminë Blu, Hipodrom, Shën Sofi (Hyrja është opsionale), Ura e Gallatës, Camlixha, Dollma Bahce (Hyrja është opsionale), Ura e varur e Bosforit. Mbasdite e lirë për të vizituar Carshinë e mbyllur. Darkë në hotel.

Dita e Nëntë, 24 Shtator 2017. Mëngjesi në Hotel. Fluturimi për në Tiranë. Mbrritja në Tiranë.

Fjetje:
– 3 Netë 5*, All Inclusive, Antalya
– 1 Natë 5*, Gjysëm Pensioni, Pamukkale
– 1 Natë 4*, Gjysëm Pensioni, Kushadasi
– 1 Natë 4*, Gjysëm Pensioni, Izmir
– 2 Netë 4*Superior, Gjysëm Pensioni, Stamboll

Me Shume Detaje: Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe 539 Euro
Në pagesë përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje me avion
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në hotele 3 dhe 4 yje për 8 netë qëndrimi.
4. All Inclusive në Antalya, Mëngjezet dhe darkat në të gjithë destinacionet e tjera.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

Turi i Madh i Anadollit, 9 Ditë €539

Çmimet e dhomave

nga 16/09/2017 në 24/09/2017 Tarifa
Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 539.00

Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe.

 

Dergo Kerkes:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s