Plazh All Inclusive në Maltë, 4 Ditë €399

 

Itinerari:

Dita e Parë, 8 Shtator 2017: Nisja nga Tirana në orën 22.00 të datës 7 Shtator me autobus për në Aeroportin e Shkupit. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Fluturimi Direkt Shkup – Maltë. Nisja në orën 06.00. Mbrritja në Maltë në orën 07.55. Transferta për në Qytet. Shëtitje Panoramike me Autobus për të vizituat Monumentet më Kryesore të maltës. Sistemimi në Hotel. Darkë dhe Fjetje.

Dita e Dytë, 9 Shtator 2017: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

Dita e Tretë, 10 Shtator 2017: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

Dita e Katërt, 11 Shtator 2017: Transferta për në Aeroportin e Maltës. Fluturimi Direkt Maltë – Shkup. Nisja nga Malta në orën 08.25. Mbrritja në Shkup në orën 10.10. Udhëtimi i kthimit me autobus për në Tiranë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Tiranë.

Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
– Fjetje 3 Netë në Hotel 3*, All Inclusive (Mëngjes, Drekë dhe Darkë, Pije të përfshira).
– Shëtitje Panoramike në Maltë,
– Fluturimi Direkt Shkup – Maltë – Shkup.
– Një Bagazh Falas për Checkin dhe një çantë e vogël me vete.
– Transfertat vajtje Ardhje nga Tirana në Aeroportin e Shkupit dhe nga Aeroporti Maltës në Hotel.

 

Plazh All Inclusive në Maltë, 4 Ditë €399

Çmimet e dhomave

nga 08/09/2017 në 11/09/2017 Tarifa
Hotel St George’s Park 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 399.00
Hotel Qawra Palace 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 499.00

Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe

 

Dergo Kerkes:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s