Amsterdam – 4 Ditë €399

Itinerari:

Dita e Parë, 22 Shtator 2017: Fluturimi direkt për në Amsterdam. Nisja në orën 09.25 Mberritja në Amsterdam në orën 12.15. Vizitë e shkurter ne qytetin e Utrecht-it. Me pas transferimi në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë, 23 Shtator 2017: Mëngjesi në Hotel. Vizitë panoramike e qytetit. Duke udhëtuar me autobus do te keni mundësinë te vizitoni pjesën e vjetër dhe të re të Amsterdamit. Vizitohet Sheshi Magna. Veshja e jashtme e Pallatit mbreteror eshte fasada më e bukur e Sheshit Magna. Vizitë në muzeumin Rijks në Amsterdam, Shtëpitë tregtare të shekullit të 17-të dhe kishat me kembanat e tyre te shek 16 dhe 17. Pasdite e lirë për të vizituar qendrat komerciale të Amsterdamit.

Dita e Tretë, 24 Shtator 2017: Mëngjesi në Hotel. Nisja për vizitë në Hagë dhe Rotterdam, ku vizitohen: Parlamenti, Pallati i Paqes dhe monumente të tjeratë këtyre qyteteve. Kthimi në Amsterdam.

Dita e Katërt, 25 Shtator 2017: Nisja heret ne mengjes per ne aeroport. Fluturimi me avion direkt ne oren 05:50. Mberritja në Tiranë në orën 08.30.

Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në hotel për 3 netë qëndrimi.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion një bagazh me përmasa deri në 55 x 40 x 20 cm. (Kujdes – Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

Vjeshtë në Amsterdam, 4 Ditë €399

LISTA E ÇMIMEVE

Çmimet e dhomave

nga 22/09/2017 në 25/09/2017 Tarifa per Person
Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)

Book

€399,00

Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s