Paris – 4 Ditë €399

 

Itinerari:

Dita e Parë, 23 Shtator 2017. Udhëtimi me avion direkt Tiranë – Paris. Nisja në orën 10.25. Mbrritja në Paris në 13.15. Transferimi për në Paris. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë, 24 Shtator 2017. Mëngjesi në hotel. Vizitë panoramike e Parisit ku do të shikohen: Harku i Triumfit, Place de la Conocorde, Assamble Nationale, Pallati Invalideve, Varri Napoleonit, Kopshti Tyilerive. Shëtitje në Bulevardin e famshëm të Champs Elysées dhe mundësi për shopping, si dhe vizitë në Muzeun e Luvrit. Kthimi dhe akomodimi në hotel.

Dita e Tretë, 25 Shtator 2017. Mëngjesi në Hotel. Vizitë në: Kopshtet e Luxemburgut, Katedralja Notre Dame, Tour Eiffel. Shëtitje panoramike ku do të shikohen Panteoni, Opera de Garnier, Sheshi Bastille dhe Opera më e madhe e Frances. Kthimi dhe akomodimi në hotel.

Dita e Katërt, 26 Shtator 2017. Transferimi për në Aeroportin e Parisit. Fluturimi direkt Paris – Tiranë. Nisja  në orën 07.10. Mbrritja në Tiranë në orën 09.40.

Me Shume Detaje: Në pagesë 399 Euro përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në hotel për 3 netë qëndrimi.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 56 x 45 x 25cm. (Kujdes – Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.
3. Lundrimi me Anije.

Vjeshtë në Paris, 4 Ditë €399

LISTA E ÇMIMEVE

Çmimet e dhomave

nga 23/09/2017 në 26/09/2017 Tarifa per Person
Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)

Book

€399,00

Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s