Budapest 4 Ditë €299

Itinerari:

Dita e Parë, 21 Tetor 2017: Fluturimi Direkt për në Budapest. Nisja më 15.30 – Mbrritje më 17.00. Transfertë Aeroport – Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë, 22 Tetor 2017: Mëngjesi në Hotel. Gjatë ditës vizitë me autobus komod dhe guide hungareze në dispozicion, ku do të vizitohen monumentet më tërheqëse të Qytetit si: Kodra Gellert, Fortesa e Peshkatarit, Kisha e Shën Matias, Katedralja e Shën Stefanit, Kështjella Vayda Hunjad, Sheshi i Heronjve, Citadela etj. Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë, 23 Tetor 2017: Mëngjesi në Hotel. Gjatë ditës vizitë me autobuz komod dhe guide hungareze në dispozicion ku do të vizitohen vendet turistike jashtë Budapestit si: Vishegrad, Setendre. Kalimi nëpër urat e Budapestit, si: Ura e Luanëve, Ura e Elisabetës e cila është Ura e parë e varur në Botë, Statuja e Shën Gellertit, kalimi mbi urën e Margaritës. Fjetje në Hotel.

Dita e katërt, 24 Tetor 2017: Mëngjesi ne Hotel. Të lirë deri në transfertën për në aeroportin e Budapestit. Nisja më 13.25 – Mbrritje më 14.50. Fluturimi për në Shqipëri.

Me Shume Detaje:

Përfshihen:
1. Fluturimi vajtje -ardhje me avion.
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në hotel.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 42 x 32 x 25cm. (Kujdes – Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

Çmimet e dhomave

nga 21/10/2017 në 24/10/2017 Tarifa
Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 299.00

Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe.

REZERVO TANI :

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s