Bukuresht 5 Ditë €199

Itinerari:

Do te Vizitohet:  BUKURESHT – TRANSILAVNI – KESHTJELLA DRAKULA – SOFJE

Dita 1 : Tirane – Sofie
Nisja ne mengjes nga Tirana ne drejtim te Sofies.
Inteneari i ndiekur Tirane – Struge – Shkup – Kumanov – Sofe
Pushime te vogla gjate rruges per qetesim ose nevoje personale.
Mberritja ne Sofie ne Kryeqytetin e Bullgarise, mbasdite dhe akomodimi ne hotel ne qender te qytetit.
Mbremja e lire, ku pozicioni i hotelit ne qender ju mundeson te shetisni neper bukurite e Sofie

Dita 2: City Tour Sofie – Bukuresht
Mengjesi ne hotel dhe city tour i qytetit te Sofies ne shoqerise e guides ku do te vizitojme
Kisha St.Nedelia, Statuja St.Sofia, Kisha St.Petka Samardijska, Kisha Cifute Synagogue, Sheshi Battenberg, Galeria kombetare e arteve, Monumenti i ushtarit te panjohur etj.
Pas vizitave ne Sofie, kohe e lire per te konsumuar dreken
Mbas dreke rreth ores 14:30 nisemi per ne Bukuresht.
Mberritje ne Bukuresht mbasdite dhe akomodimi Hotel ne qender te Bukureshtit
Kohe te lire per qetesim.
Darka ne restorantin e hotelit.
Mbremja e lire, ku pozicioni i hotelit ne qender ju mundeson te shetisni neper bukurite e Bukureshtit


Dita 3:  Bukuresht – Brashov dhe vizte ne Keshtjellen e Konte Drakula
Mëngjesi në hotel dhe mbas mëngjesit nisja për ne Brashov, nje nga qytetet me te bukura te Rumanise.
Eskursioni ynë do të fillojë me kështjellën Bran, kështjella e Drakulas! Bran është një ndërtesë shumë e çuditshme dhe e ngrysur. E  vendosur mbi një kodër prej guri, e frikshme por  jashtë mase e bukur dhe qe le mbresa te vecanta per cdo person qe do ta vizitoje. Kështjella eshte ndërtuar në vitin 1377, është një monument kombëtar shumë i rëndësishëm dhe një pikë referimi për zonen e Transilvanisë, jo vetëm për bukurine e saj, por edhe për legjendën fantastike të Kontit Drakula.
Përpara kështjellës kemi një treg shumë të bukur të ciganëve për suvenire.
Mbasdite vizitohen keshtjella “Pelesh” dhe “Pelishor” ne qytezen e Sinaias.
Pas kesaj vizite kthehemi per ne Bukuresht .
Akomodimi ne hotel dhe kohe e lire per te pushuar.
Darka ne restorantin e hotelit. Sipas deshires se grupit, ne shoqerine e guides, mund te shetisimin ne qytetin e vjeter te Bukureshtit (1 km larg hotelit), ku mund te frekuentojme lokalet e shume te nates ne kete zone.

Dita 4: City Tour ne Bukuresht
Mengjesi ne hotel dhe pastaj  tur panoramik i qytetit ku do vizitoni:
Pallatin e Parlamentit ose Shtëpia e Çausheskut, që është i pari në Europë për nga madhësia e tij dhe i dyti në botë mbas Pentagonit, një nga ndërtesat më të bukura në botë.
Gjate turit do të vizitoni disa nga monumentet me te bukura  si: “Harku i Triumfit”, Shtëpia e Gazetareve, parku “Herastrau” dhe bulevardi “Chiselef” që eshte bërë sipas modelit të bulevardit “Champs Elisees” në Paris si dhe nje ndalese ne parkun Cishmixhiu , nje nga vendet me te qete te Bukureshtit ku do keni mundesi per kafe dhe shetitje te lire.
Kohe e lire per dreke dhe nisja drejt Sofies.
Perpara se te mberrijme ne Sofie ndalese ne qytezen Ruse (ne kufirin Bullgaro-Rumun) per shetitje dhe shopping.
Nisja drejt me pas drejt Sofies.
Akomodimi ne hotel ne qender te qytetit dhe darka e lire.

Dita 5: Sofie – Shkup – Tirane
Pas mengjesit ne hotel, nisja drejt Shkupit
Ndalese per 2-3 ore ne Shkup dhe vizite e qendres se shkupit si sheshi Aleskander, Shtepia e Nene Terezes, Ura e civilizimit, Ura e Artisteve, etj
Kohe e lire per dreke ne Shkup dhe nisja per ne Tirane
Kthimi ne Tirane ne darke.

Me Shume Detaje:

Përfshihen:
• Akomodim ne hotele 3 yje si me poshte: 2 nete ne hotel 3 Yje ne Sofe
2 nete ne hotel 3Yje ne Bukuresht
• Transporti vajtie – ardhe dhe te gjitha shetitjet sipas programit me autobuz komod
• 4 Mengjese dhe 4 Darka ne restorantet e hotelit
• Guida dhe asistenca nga agjensia ne gjuhen shqipe

nga 25/11/2017 në 29/11/2017 Tarifa
Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 199.00

REZERVONI TANI:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s