Janinë dhe Meteora 2 Ditë €49

Itinerari:

 

Dita e Parë: Nisja nga Tirana në oren 5.00 dhe udhëtimi me autobus për në Janinë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Kalimi nga Pika kufitare e Kakavisë drejt Janinës, kryeqendrës së Epirit. Vizitë panoramike e Janinës, ku do vizitohen: Kalaja, Sheshi Qëndror, Manastiret dhe Xhamitë e vjetra. Pasdite, vonë, vazhdimi i rrugës për në Kallabaka. Sistemimi dhe akomodimi në hotel.

Dita e Dytë: Mengjesi në hotel. Paradite, Vizitë panoramike e 2 prej manastireve më të famshëm të Meteorës. zonës më të bukur në Greqi qe shquhet për bukurinë e saj natyrore dhe pjesë e trashëgimisë botrore të UNESCO. Vazhdon udhëtimi për në Kostur. Vizitë e shkurtër e Kosturit, qytetit buzë liqenit. Vazhdon udhëtimi për në Shqipëri. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja në Tiranë.

 

Me Shume Detaje:

Nisje më 14, 21 dhe 28 Tetor.

Në pagesën përfshihen:
-Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus.
-Akomodimi në hotel me 3 yje,
-Mëngjes në Hotel.
-Shëtitjet në Janine, Meteora dhe Kostur me autobus (sipas programit)
-Shoqërues dhe guidë shqiptare.

Vjeshtë në Janinë dhe Meteora, 2 Ditë €49

LISTA E ÇMIMEVE

Çmimet e dhomave

nga 14/10/2017 në 15/10/2017 Tarifa  
Dhomë Standart (Max: 3 Rritur € 49.00
nga 21/10/2017 në 22/10/2017 Tarifa
Dhomë Standart (Max: 3 Rritur € 49.00
nga 28/10/2017 në 29/10/2017 Tarifa
Dhomë Standart (Max: 3 Rritur € 49.00

Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe.

REZERVO TANI :

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s