Stamboll 4 Ditë €229

Itinerari:

Dita e Parë: Paraqitja në Aeroportin e Rinasit duhet të bëhet 1 orë e 30 minuta para nisjes së avionit. Fluturimi për në Stamboll. Nisja në orë 17.00. Mbrritja në Stamboll në orën 19.55. Pritja nga përfaqësuesi ynë. Transferta nga aeroporti në hotel dhe sistemimi në hotel.

Dita e Dytë: Mëngjezi në Hotel. Paradite, vizitë panoramike me guidë në Monumentet Kryesore të qytetit, si: Xhamia Blu, Hipodromi, Dollmabahce, njohja me Bazilikën e famshme të Shën Sofisë, shëtitje me autobus, kalimi mbi Bririn e Artë nëpërmjet Urës së Gallatës, kalim në urat e varura të Bosforit për të kaluar në Kontinentin Aziatik, vizitë në pikën turistike të Çam Lixha (pikën më të lartë të qytetit, kodra e të dashuruarve).

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel.
OPSIONALE. Udhëtim në Eminoy (stacioni i anijeve dhe jahteve për në Bosfor). Lundrim me anije për dy orë në Ngushticën e Bosforit në drejtim të Detit të Zi për të vizituar pjesën bregdetare të Stambollit, Evropën dhe Azinë, si dhe për të parë nga anija kalanë e vjetër, Rumelitisa. Vizitë në Taksim dhe në Galeri.

Dita e Katërt: Mëngjesi në Hotel. Transferta me autobus për në Aeroport. Fluturimi për në Tiranë. Nisja në orën 09.15. Mbrritja në Tiranë 10.15.

Nisja më 13 dhe 20 Tetor

Kujdes: Të gjithë klientët që udhëtojnë për në Turqi duhet të kenë pasaportë te vlefshme për 6 muaj pas datës së kthimit.

 

Me Shume Detaje:

 Përfshihen:
-Bileta e avionit vajtje – ardhje.
-Akomodimi në hotel në qendër të pjesës Evropiane të Stambollit
-Mëngjeset për të gjithë ditët e qëndrimit.
-Shëtitjet në Stamboll me autobus (sipas programit)
-Shoqërues dhe guidë shqiptare, për të gjithë ditët e qëndrimit
-Transfertat Aeroport – Hotel – Aeroport

OPSIONALE:
1. Lundrim me anije në Bosfor 1.5 – 2 orë për të parë Europën e dhe Azinë €5.
2. Shtesë për Darkë €20 për 3 netë.

Çmimet e dhomave

nga 13/10/2017 në 16/10/2017 Tarifa
Dhomë Standart Hotel 4* (Max: 3 Rritur) € 229.00
nga 20/10/2017 në 23/10/2017 Tarifa
Dhomë Standart Hotel 4* (Max: 3 Rritur) € 229.00

Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe.

REZERVO TANI:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s