Weekend All Inclusive në Budva (Iberostar Bellevue 4*) 2 Ditë 39 euro – 3 Ditë 79 euro

2 Ditë Akomdim në Iberostar Bellevue – 39 euro/p

Dita e Parë, Nisja nga Tirana për në Budva. Ndalesa gjatë rrugës. Mbrritja në Hotel Iberostar Bellevue. Sistemimi në Hotel. Fjetje dhe All Inclusive në Hotel.

Dita e Dytë, Mëngjesi i lirëKthimi për Tiranë, Ndalesa gjatë rruges. Mbrritja.

Nisja më 7, 13, 14, 20 dhe 21 Tetor.

Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
1. Akomodim në hotel Iberostar 4 yje per 1 natë qëndrimi;
2. All Inclusive për të gjithë kohën e qëndrimit;
3. Pishina, Jacuzzi, Gym.Shtesë për Transportin me Autobus €15.

 

Çmimet e dhomave

nga 07/10/2017 në 08/10/2017 Tarifa
Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 39.00
Dhomë Familjare (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë) € 47.00
nga 13/10/2017 në 14/10/2017 Tarifa
Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 39.00
Dhomë Familjare (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë) € 47.00
nga 14/10/2017 në 15/10/2017 Tarifa
Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 39.00
Dhomë Familjare (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë) € 47.00
nga 20/10/2017 në 21/10/2017 Tarifa
Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 39.00
Dhomë Familjare (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë) € 47.00
nga 21/10/2017 në 22/10/2017 Tarifa
Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 39.00
Dhomë Familjare (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë) € 47.00

*Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe

 

3 Ditë Akomdim në Iberostar Bellevue – 79 euro/p

Dita e Parë, Nisja nga Tirana për në Budva. Ndalesa gjatë rrugës. Mbrritja në Hotel. Sistemimi në Hotel. All Inclusive në Hotel. Fjetje.

Dita e Dytë, All Inclusive në Hotel. Fjetje

Dita e Tretë, All Inclusive në Hotel. Kthimi për Tiranë, Ndalesa gjatë rruges. Mbrritja.
Nisja më 6, 7, 13, 20 dhe 21 Tetor.

Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
1. Akomodim në hotel Iberostar 4 yje per 2 netë qëndrimi;
2. All Inclusive për të gjithë kohën e qëndrimit;
3. Pishina, Jacuzzi, Gym.Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.

Shtesë për Transportin me Autobus €15.

Çmimet e dhomave

nga 06/10/2017 në 08/10/2017 Tarifa
Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 79.00
Dhomë Familjare (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë) € 97.00
nga 07/10/2017 në 09/10/2017 Tarifa
Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 79.00
Dhomë Familjare (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë) € 97.00
nga 13/10/2017 në 15/10/2017 Tarifa
Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 79.00
Dhomë Familjare (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë) € 97.00
nga 20/10/2017 në 22/10/2017 Tarifa
Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 79.00
Dhomë Familjare (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë) € 97.00
nga 21/10/2017 në 23/10/2017 Tarifa
Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 79.00
Dhomë Familjare (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë) € 97.00

*Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe

Rezervoni Tani :

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s